TURMERICUL albește în mod natural dinții – metodă care chiar funcționează

Vedeta acestui articol este turmericul, condimentul indian care, în mod aproape miraculos, poate ajuta la albirea dinților natural și rapid, acasă. Turmericul este deja considerat un super-aliment, renumit pentru capacitatea de a reduce inflamațiile, de a proteja creierul de îmbătrânirea prematură și a lupta împotriva infecțiilor bacteriene.

Turmeric pentru albirea dinților

Turmeric pentru albirea dinților

Turmericul este un ingredient natural fabulos pentru igiena orală, nu doar pentru albirea dinților, ci și pentru sănătatea gingiilor. 90% din persoanele care au trecut de 30 de ani se confruntă cu boli gingivale. Turmericul este un antimicrobian puternic, care poate ucide germenii ce duc la apariția cariilor și afecțiunilor gingivale. Așadar, beneficiile utilizării sale sunt mult mai diverse.

Cum să folosim turmericul pentru albirea dinților

Amestecați ½ linguriță de pulbere de turmeric cu suficientă apă cât să obțineți o pastă. Cumpărați o periuță de dinți nouă, pe care s-o folosiți doar pentru acest procedeu, întrucât se va îngălbeni de la turmeric. Înmuiați periuța în puțină pastă de turmeric, și spălați-vă pe dinți ca în mod normal.

Luați puțină pastă de turmeric pe deget, și să frecați dinții cu ea, după care lăsați să acționeze 1-2 minute.

Adăugați puțină pastă de turmeric la pasta de dinți normală, și periați dinții cu acest amestec în mod obișnuit.

Adăugați ½ linguriță de pulbere de turmeric în ½ pahar de apă, și folosiți această soluție la clătirea gurii, ca o apă de gură.

Pulberea de turmeric are o culoare galbenă foarte intensă. De aceea, pentru a nu păta hainele în timpul utilizării, legați un prosop în jurul gâtului, sau alt material care poate fi mudărit, în timp ce vă spălați pe dinți. După utilizarea turmericului, clătiți gura cu apă din abundență, apoi periați dinții cu o pastă normală. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte, după mai multe utilizări.

Pe lângă faptul că albește dinții, turmericul este o armă secretă de înfrumusețare a pielii, ajutând în mod deosebit la îmbunătățirea aspectului pielii afectate de riduri, acnee, rozacee sau alte imperfecțiuni.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

5 comentarii

  1. Mulți cunosc acest condiment sub numele de curcuma. E același lucru.

  2. adica celelalte metode “nu chiar” functioneaza? 😀

  3. E o metoda si o info in plus…nu zice ca celelalte nu functioneaza..in plus e naturala…

  4. e interesant, dar cam ciudat…ingalbeneste periuta si albeste dintii?

  5. Curios totusi ca ingalbeneste periuta dar albeste dintii .?!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.