O lingură de apă repară ca prin minune maioneza sau icrele tăiate

Cum se repară maioneza sau icrele tăiate? Cu siguranță v-ați confruntat măcar odată cu această problemă și ați fi vrut să știți soluția.

Dacă nu ați aflat răspunsul corect între timp, ați ajuns unde trebuie.

Cum sa repari maioneza sau icrele taiate

Cum sa repari maioneza sau icrele taiate: Atlascompany – www.freepik.com

Veți fi uimiți să descoperiți cât de ușor se poate remedia o maioneză tăiată.

Este cel mai simplu, cel mai ieftin și cel mai bun truc la care vă puteți gândi.

Este vorba despre apă.

O lingură de apă repară maioneza sau icrele tăiate

Da, maioneza, icrele, mujdeiul și alte sosuri tăiate pot fi reparate cu un pic de apă.

Apa permite descompunerea uleiului în particule foarte mici, ceea ce va ajuta la repararea maionezei.

Metoda este garantată! Dacă nu crezi, fă o probă, de curiozitate. Taie maioneza și urmează instrucțiunile de mai jos.

Citește și – Sos libanez de usturoi – fin ca o maioneză

Cum să repari maioneza tăiată

Nu este greu să tai o maioneză. Este suficient să scapi prea mult ulei și să o strici într-o secundă.

Iată cum trebuie să procedezi ca să remediezi problema:

Ia un bol curat și uscat, încăpător.

Pune în el o lingură de apă. Adaugă apoi 1-2 linguri din maioneza tăiată.

Amestecă acum cu un tel până când compoziția se deschide la culoare.

Continuați să adăugați câte puțin din maioneza tăiată în bolul cu apă.

Amestecați constant cu telul. Veți vedea că în câteva minute maioneza se redresează ca prin minune.

Maioneza reparată va avea o culoare mai albicioasă. Va fi la fel de consistentă și gustoasă.

O altă soluție este să folosiți un gălbenuș crud. Puneți-l în bolul curat. Amestecați-l cu telul până se desface, apoi incorporați câte puțin din maioneza tăiată până se reface integral.

Citește și – Maioneză clasică fără ulei? Da! Are cu aproape 1000 kilocalorii mai puțin

Cum să repari icrele tăiate

La fel ca la maioneza tăiată, salata de icre tăiată poate fi reparată cu un ingredient simplu.

Puteți folosi de asemenea apă, dar mai bine merge cu zeamă de lămâie.

Se procedează la fel ca mai sus.

Puneți 1 lingură de suc de lămâie într-un bol curat și uscat. Luați 1 lingură din icrele tăiate și puneți-o peste sucul de lămâie.

Amestecați cu telul până se deschid la culoare.

Continuați să înglobați icrele tăiate în noul bol cu suc de lămâie.

Veți reuși astfel să reparați toată salata stricată.

Utilizarea unei substanțe acide, precum este zeama de lămâie va ajuta la înglobarea excesului de ulei.

Dacă icrele se îngroașă foarte tare, mai adăugați câte puțină zeamă de lămâie pentru a le subția.

Nu vă sfiiți să schimbați direcția în care amestecați maioneza sau salata de icre.

Nu contează câtuși de puțin. Este un mit că maioneza sau icrele se taie dacă le amesteci în sens invers.

Încercați și vă veți convinge!

Dacă vreți să nu vi se taie maioneza sau icrele, aveți grijă să nu turnați prea mult ulei de-odată și să înecați ouăle sau icrele.

Citește și – Salată de icre grecească „Taramosalata” – mult mai sănătoasă și gustoasă decât cea din comerț să o încerci!

Sursă articol: Șef Paul Constantin, Cum se repară maioneza tăiată: https://www.youtube.com/watch?v=g1t_MUkQP0k&ab_channel=%C8%98efPaulConstantin

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.