Programe de făcut videoclipuri cu poze

Dacă ești în căutarea unui program de făcut video din poze, ai ajuns unde trebuie. Cu siguranță te interesează doar programele gratuite, deoarece nu îți permiți să plătești câteva sute de lei pentru o licență.

Ei bine, noi am alcătuit o listă a programelor gratuite de făcut filme din poze, din care poți alege. Le poți folosi pentru proiectele tale personale sau comerciale. Cei mai mulți vor să facă filme pentru Youtube, Instagram sau alte platforme online.

Programe de editare video din poze

Programe de editare video din poze

Dacă ești începător, sigur te vei descurca să lucrezi cu aceste programe. Poți adăuga muzică, voce sau text, în funcție de scopul videoclipului.

Sunt ușor de folosit și destul de intuitive. Adică îți poți da seama pe buton să apeși pentru a adăuga fotografiile în proiect, cum să pui muzică și text.

Programe de făcut filme din poze

Cu ajutorul acestor programe poți crea reclame pentru produsele tale, pe care să le încarci pe Facebook, pe Youtube sau pe alte rețele de socializare.

Poți face filmulețe pentru diverse prezentări. Poți crea un album de familie. Prin intermediul videoclipurilor poți să transmiți mai ușor o idee, o poveste sau orice fel de informații utile. Iată lista:

OpenShot

La fel ca celelalte programe prezentate mai sus, OpenShot este simplu de folosit. Vei învăța destul de repede să lucrezi cu el. Suportă diferite formate video, audio și foto. Poți lucra în mai multe straturi și pe mai multe piste. OpenShot este disponibil pentru Windows, Mac și Linux.

Descarcă de AICI.

Animoto Video Maker

Această aplicație te poate ajuta să transformi o colecție de poze statice într-un film atractiv, care transmite o poveste. Animoto poate fi instalat și folosit pe Android și iOS.

Descarcă de AICI.

Movavi

Cu acest editor video poți face ușor filme din fotografii. Ai posibilitatea să adaugi text și tranziții sau să aplici diverse efecte. Movavi poate fi instalat și folosit pe Windows și Mac.

Descarcă de AICI.

Gilisoft SlideShow Movie Creator

Acest software îți oferă ocazia să creezi videoclipuri HD din poze și muzică. Poți pune tranziții 3D între poze, poți ajusta lungimea clipului pentru a se potrivi duratei muzicii. Gilsoft poate fi folosit pe calculatoarele cu Windows.

Descarcă de AICI.

Quick Desktop

Așa cum o spune și numele, Quick este un program de făcut filme foarte rapid. Este gratuit și îl poți instala în PC-ul tău.

Descarcă de AICI.

MAGIX Video easy

Te vei obișnui repede cu acest program de editare video. Obții o calitate bună a filmelor din pozele importate. Deși nu este foarte cunoscut, este un program foarte bun. Ai posibilitatea să adaugi efecte și să folosești template-uri.

Descarcă de AICI.

Picovico

Un nume haios, Picovico este recomandat începătorilor în crearea de filme din imagini. Îl poți folosi pentru a obține un videoclip cu poze de la zile de naștere, adăugând și o muzică potrivită. Vei găsi teme speciale în acest sens.

Descarcă de AICI.

Lets Photo Express

Dacă vrei să obții un slideshow din fotografii, folosește acest program! Poți adăuga efecte de mișcare a pozelor, muzică și text. Începătorii îl vor îndrăgi!

Descarcă de AICI.

Adobe Premiere Elements

Este o versiune simplificată a programului Adobe Premiere, potrivită pentru editorii începători. Foarte util îndeosebi pentru realizarea de videoclipuri din poze.

Descarcă de AICI.

VideoPad

Ușor de instalat și de folosit, VideoPad suportă diverse formate video. Poate fi folosit pe Windows și Mac. Ai efecte, tranziții speciale, editare în 3D, efecte sonore, controlul culorilor. Poți schimba viteza clipului, îl poți rula în revers, poți importa muzică. Îți permite să îl exporți direct pe Youtube sau alte site-uri.

Descarcă de AICI.

Freemake Video Converter

Cu acest program poți nu doar crea filme, ci și transforma fișiere în alte formate. Freemake Video Converter îți permite să adaugi subtitrări, să excluzi bucățile de clip care nu îți plac, să scoți sau să adaugi audio, să unești mai multe clipuri.

Descarcă de AICI.

VSCD

Un alt program gratuit de făcut filme pe care îl poți instala pe calculator (Windows). Pare ceva mai complicat la început, însă dacă te joci puțin cu el, vei descoperi că nu este atât de greu de folosit.

Descarcă de AICI.

Movie Maker

Foarte ușor de folosit, ideal pentru începători. La un moment dat era gratuit, fiind pre-instalat în Windows. Acum nu mai este, dar poți descărca aplicația de la terți. Unele persoane încă îl au în calculator.

Descarcă de AICI.

PhotoStage Slideshow

Ușor de folosit, bogat în efecte care dau viață fotografiilor statice. Acest program combină poze cu muzică și voce.

Descarcă de AICI.

Avidemux

Recomandat începătorilor, deoarece nu are funcții de editare sofisticate sau diverse. Disponibil pentru Windows, Mac și Linus.

Descarcă de AICI.

HitFilm Express

Un editor video mai profesional. Poate fi puțin mai avansat, însă dacă te vei obișnui cu el vei obține rezultate foarte bune. Pachetul gratuit conține peste 180 de efecte speciale.

Descarcă de AICI.

Alte opțiuni:

SmartsSHOW 3D
Apoweredit
VEED
LightMV
Animaker
Rocketium
Photostage
PhotoFilmStrip
Foto2Avi
IMGDissolver
Quick Slideshow Creator

Programe de editare video online

Programele de editare video online, adică direct pe internet, sunt mult mai convenabile deoarece nu trebuie să le mai instalezi pe calculator. Însă dacă nu ai internet și vrei să lucrezi offline, nu poți folosi aceste software-uri.

Movie Maker Online
Video Toolbox
Clipchamp
WeVideo
Online Video Cutter
In Video

Dacă ți-a plăcut acest articol și ai găsit informațiile noastre folositoare, împărtășește-le și prietenilor tăi!

Surse:

1. Binge.co, What are the best software for making a video out of photos? https://binge.co/what-are-the-best-software-for-making-a-video-out-of-photos
2. Tom Wells, 24 Best Free Video Editing Software Programs in 2020, Oberlo: https://www.oberlo.com/blog/best-free-video-editing-software
3. Quora, What is the best application for making a video out of photos? https://www.quora.com/What-is-the-best-application-for-making-a-video-out-of-photos
4. Gretchen Siegchrist, 6 Best Free Video Editing Software Programs for 2020, Lifewire: https://www.lifewire.com/best-free-video-editing-software-programs-4128924
5. Gretchen Siegchrist, Websites for Editing Videos Online for Free, Lifewire: https://www.lifewire.com/online-video-editing-software-1081917
6. Gabriela Faur, Program de facut video din poze cu muzica si efecte gratis: cele mai bune si mai usor de utilizat: https://www.gabrielafaur.com/1281/program-de-facut-video-din-poze-cu-muzica-efecte-speciale-scris-text-gratis/

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.