MOARĂ electrică de măcinat CEREALE integrale

Moara pentru cereale este o ustensilă extrem de inedită și utilă pentru familiile care urmăresc un stil de viață sănătos.

Ea îi ajută să macine diverse cereale și să obțină singuri făină integrală pentru pâine și alte produse de patiserie.

Moara de cereale

Moara de cereale macină boabe de grâu, de orz, de ovăz, de mei, de hrișcă, de porumb și de quinoa, precum și alte cereale.

Mecanismul de măcinare este susținut de două pietre de ceramică specială, cu o duritate mare, asemănătoare celei pe care o au diamantele.

În funcție de cât de textura dorită, moara de cereale poate fi reglată pentru o măcinare mai fină sau mai grosieră. Are 6 trepte reglabile în acest scop.

Moara pentru cereale este confecționată din lemn de tei și este deosebit de rezistentă, având o garanție de 5 ani. Motorul atinge 200W.

Într-o oră poate măcina între 6 și 8 kg de făină, dar depinde și de tipul de cereale folosite. Coșul are o capacitate de 700 de grame.

Este indicat ca cerealele să se macine în cantități mici, sau suficiente pentru pâine. Măcinați doar cât vă trebuie pentru a prepara o pâine din făină proaspătă, obținută în ziua respectivă.

Moara de cereale este cu atât mai folositoare astăzi, când făina și pâinea din comerț conțin foarte multe adaosuri cu potențial nociv pentru sănătate.

O analiză realizată de APC România a arătat că pâinea care se vinde în magazine conține o listă întreagă de compuși inadecvați:

– zahăr, glucoză, sirop de glucoză
– margarină, ulei vegetal de palmier
– făină de soia, făină de fasole, făină de orez, făină de porumb
– acid ascorbic
– diacetat de sodiu, carbonat de calciu, propionat de calciu
– stearoil 2 lactilat de sodiu
– fosfat monocalcic
– gumă guar, gumă de xantan
– hidroxipropilemeticeluloză
– acid tartric
– glicerină
– citrat de lecitină
– esteri de glicerol

Mai multe informații puteți găsi în acest articol.

Cumpără de aici:

[wcepe_products ids=’7218, 5284, 4952, 4972′ button=’Cumpără aici’]

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.