Loțiune regenerantă pentru păr din plante și oțet împotriva căderii părului

Acest produs este marca Nera Plant (vezi aici produse), un nume care este strâns legat de medicina creștină și de renumitul doctor Pavel Chirilă, fondatorul Clinicii Nera, prima clinică de recuperare oncologică din România.

Urzică

Urzică

Ce conține această loțiune

Loțiunea pe care v-o prezentăm este realizată dintr-un amestec ingenios de plante renumite pentru capacitatea lor de regenera și tonifia firul de păr, macerate în oțet de mere, și se adresează sănătății părului.

Formula de plante include:

• frunze de urzică
• frunze de nuc
• frunze de mesteacăn
• frunze de brusture
• coada-calului
• rostopască
• cimbrișor

Toate plantele sunt lăsate la macerat în oțet de miere și miere. Mesteacănul este un tonic capilar de excepție, la fel și brusturele, nucul și urzica. Coada-calului este remineralizantă. Oțetul de mere este la rândul lui cunoscut pentru efectul profund de curățare a părului și de creșterea a rezistenței firului de păr. Clătirea finală cu oțet de mere lasă părul moale, fin și foarte strălucitor. Oțetul de mere folosit în această loțiune este un produs 100% natural, preparat după o rețetă tradițională.

 Cum acționează

– ajută la regenerarea părului
– întărește firul de păr
– oprește căderea părului
– elimină excesul de sebum (păr gras)
– înlătură mătreața

Mod de utilizare

Se poate folosi pentru orice tip de păr: normal, gras sau uscat. Părul se spală în mod obișnuit cu șampon, se clătește cu apă, și apoi se aplică loțiunea, diluată în prealabil cu apă (2-3 linguri de loțiune la 1 litru de apă).

Dacă aveți părul foarte uscat, folosiți la spălarea părului și balsam, întrucât oțetul din loțiune poate usca și mai mult părul.

Această loțiune are 200 ml și costă în jur de 12 lei. Este un produs 100% natural. Nu conține conservanți, parfum sau coloranți artificiali. Se poate comanda online aici.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.