Rețetă cu CASTRAVETE pentru TEN GRAS

Castravetele este unul din secretele tenului sănătos, luminos și frumos. Se poate folosi în diverse combinații, în funcție de tipul de piele (cu iaurt pentru ten uscat, cu albuș de ou sau ovăz pentru ten gras etc).

Mască de Castravete Pentru Ten Gras

Mască de Castravete Pentru Ten Gras

Castravetele este atât de benefic pielii datorită conținutului său mare de apă și efectului hidratant profund. Castravetele verde este bogat în vitamina A, care reduce inflamațiile, menține pielea elastică și tânără și previne formarea coșurilor, vitamina C și biotină. Castravetele este remediul ideal pentru iritațiile tenului care apar mai ales cara.

Mască de castravete pentru ten gras – rețetă

Ingrediente

• ½ castravete
• 1 albuș de ou
• 1 linguriță de suc de lămâie
• opțional: 3-4 frunze de mentă verde

Preparare

Modul de preparare este simplu. Puneți toate ingredientele într-un blender, și mixați până se omogenizează și rezultă o pastă fină. Transferați amestecul într-un bol, și lăsați-l să stea la frigider circa 10 minute. Aplicați apoi pasta pe fața curată, lăsând-o să acționeze 15 minute. La final, spălați fața cu apă călduță, apoi clătiți cu apă rece. Veți simți o senzație plăcută de prospețime și luminozitate. Veți vedea că pielea este foarte curată.

Această mască este foarte bună și pentru reducerea petelor negre (cearcănele) de sub ochi.

O altă variantă de mască pentru ten gras pe bază de castraveți este aceasta: pasați în blender ½ castravete cu 1 lingură de apă de trandafiri. Aplicați amestecul rezultat pe zona feței: frunte, nas și bărbie, și lăsați-l să acționeze un sfert de oră. Îndepărtați masca la final cu apă călduță. Ajută foarte mult la toniferea pielii. Apa de trandafiri este foarte bună pentru orice tip de piele, inclusiv pentru tenul iritat sau sensibil.

Alte recomandări:

♣   CASTRAVETELE dă strălucire ochilor, culoare buzelor, tinerețe pielii și elasticitate mișcărilor

♣   Ce beneficii au CASTRAVEȚII

♣  Castraveții – Știi Cât de Sănătoși Sunt?

♣  Tratamente cu Castraveți

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.