Această MASCĂ de FAȚĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE este mai eficientă decât o injecție cu BOTOX

Multe femei apelează la injecțiile cu botox pentru întinderea tratarea ridurilor și cutelor faciale, în special a celor dintre sprâncene, însă această terapie nu este lipsită de efecte secundare și dezavantaje. O alternativă naturală la botox este masca de față anti-îmbătrânire prezentată mai jos.

Mască de Față

Mască de Față

Antioxidanții sunt arma cea mai puternică împotriva îmbătrânirii înainte de vreme. Datorită cantității mari de antioxidanți pe care cacaua îi conține, această mască de față combate în mod natural îmbătrânirea prematură a tenului.

Mască de față anti-îmbătrânire – rețetă

Pentru a obține rezultatele cele mai bune, pentru această mască trebuie să folosim cacao crudă, de cea mai bună calitate, și miere organică, dintr-o sursă de încredere.

Ingrediente

• 1 avocado
• 3 linguri de pudră de cacao
• 2 linguri de miere
• 1 linguriță de scorțișoară

Preparare

Desfaceți avocado, decojiți-l și pasați-l cu furculița până când se transformă într-o pastă cât mai fină. Amestecați-l apoi cu mierea, cacaua și scorțișoara. (Puteți folosi blenderul pentru rezultate mai rapide și mai bune). Veți obține o cremă foarte apetisantă, ca o ciocolată naturală, numai bună de mâncat.

Aplicați pasta obținută pe fața curată, și lăsați-o să acționeze 25 de minute, apoi clătiți pielea cu apă călduță. Această mască poate fi folosită ca tratament anti-îmbătrânire de cel mult 2 ori pe săptămână.

Beneficii

Cacaua crudă este considerată cea mai bogată sursă de antioxidanți. Conține peste 320 de antioxidanți diferiți care combat radicalii liberi din corp, și ne protejează de infecțiile virale și bacteriene, de bolile cronice și degenerative, care apar o dată cu înaintarea în vârstă. În plus, cacaua protejează colagenul, prevenind astfel ridarea pielii.

Avocado este un alt aliment cu proprietăți anti-îmbătrânire remarcabile, extrem de potrivit pentru piele. Aplicat extern, avocado previne cutarea pielii și estompează ridurile deja formate. Avocado conține substanțe care stimulează producția de colagen.

Pielea noastră este formată din colagen în proporție de 70%. Colagenul este o proteină regăsită în țesutul conjunctiv, responsabil pentru menținerea frumuseții și tinereții pielii, și nu numai. Pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru produce tot mai puțin colagen, motiv pentru care pielea pierde treptat din elasticitate și începe să se rideze și să se lase.

Mierea este hidratantă, emolientă și regeneratoare. Acționează totodată ca un conservant pentru uleiurile naturale ale pielii. Din acest motiv, atunci când aplicăm miere pe față, pielea devine elastică, fină și strălucitoare.

Scorțișoara este un alt ingredient potrivit pentru această mască de față deoarece acționează ca un tonic natural pentru piele.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

5 comentarii

  1. Sai dea Dumnezeu după suflet?

  2. de ce tre sa folosesti tot avocatul? pt fata e de ajuns doar o bucatica…

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.