Cum scapi de PUNCTE NEGRE și COȘURI în 5 minute

Deși sunt o problemă care pare că ține doar de frumusețe, coșurile, sau punctele negre, acele semne negre care apar pe față – în special pe nas, pot avea o cauză medicală, precum tulburări hormonale, glande sau pori înfundați, ten gras, sau pot fi cauzate de o dietă săracă în substanțe nutritive.

Miere cu Lămâie

Miere cu Lămâie

Punctele negre sunt de fapt coșuri care nu au un strat protector de piele pe deasupra. Din cauză că nu sunt acoperite cu piele, aceste coșuri motiv sunt predispuse la oxidare, motiv pentru care au un aspect negricios, sau închis la culoare.

Puncte negre:  rețetă

Ingrediente

• ½ lămâie mică
• 3 picături de miere

Utilizare

Tăiați lămâia în două, și picurați mierea de albine pe o jumătate de lămâie. Frecați apoi pur și simplu zonele feței marcate de coșuri sau puncte negre – nas, bărbie. Lăsați apoi sucul de lămâie și miere să pătrundă în piele și să acționeze, circa 5-7 minute. La final, clătiți fața cu apă caldă pentru a închide porii.

După acest simplu procedeu, veți vedea rezultate fabuloase. Coșurile și punctele negre care se simțeau înainte la pipăit, mai ales pe nas, se vor transforma într-o zonă fină de piele.

Lămâia este acidă în natură, și astfel ajută la îndepărtarea celulelor de piele moartă, permițând celulelor noi de piele să crească libere. Această eliminare a stratului exterior al pielii ajută la desfundarea porilor, la curățarea pielii și la reducerea punctelor negre și a coșurilor.

Pentru a menține acest aspect curat și frumos al pielii, faceți acest tratament de 2-3 ori pe săptămână, sau ori de câte ori sunteți deranjată de prezența punctelor negre.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.