Pietrele Calde Din Munţii Bucegi

Semeţi, periculoşi şi misterioşi. Aşa pot fi descrişi  Munţii Bucegi, presăraţi cu  locuri misterioase, tuneluri subterane de zeci de kilometri, portaluri în care oamenii dispar şi apar în alte locuri, precum şi cu  zone extrem de încărcate energetic.

muntii bucegi

Muntii Bucegi

Tărâm al fenomenelor paranormale

Dincolo de frumuseţea şi unicitatea munţilor, Bucegii au scris, în timp, un adevărat roman pe tema misterelor şi a fenomenelor paranormale.

‘’Apa vie’’, tuneluri secrete, portaluri, ‘’guri de Rai’’ şi poli energetici puternici, toate fac parte din literatura de specialitate ale  Bucegilor.

Nu mai este o noutate că Munţii Bucegi sunt presăraţi cu locuri misterioase, zone încărcate energetic, în care aparatura se declanşează singură, iar cei în cauza trăiesc experienţe inexplicabile. Mai mult, în misterioasa zonă s-a menţionat şi despre portalurile prin care persoanele dispar şi apar în alte locuri, la foarte mare distanţă, fapt confirmat, se pare, prin documente ascunse încă de privirile curioşilor.

Se povesteşte că mai există şi zone în care oamenii cu suflet curat şi credinţă în Dumnezeu  au parte de vindecări miraculoase, datorită ‘’gurilor de Raii’’ şi ‘’apei vii’’, toate aceste cazuri amplificând misterul Bucegilor.

Pietrele calde de la Gura Diham

Specialiştii în fenomene paranormale aduc în discuţie un alt mister, imposibil de desluşit. Potrivit acestora, în zona Buşteni-Gura Diham, au fost descoperite anumite pietre, în preajma cărora se produc fenomene greu de explicat.

Gura Diham

Gura Diham

Se pare că zona este încărcată energetic, cei aflaţi aici experimentând stări de ameţeală, stări de presiune sau pierderi de echilibru, în acelaşi timp înregistrându-se perturbări ale aparaturii foto şi video.

Stârnesc interesul cercetătorilor

Pietrele paralelipipedice, asemănate cu monumente funerare, se găsesc pe drumul forestier care duce la Cabana Gura Diham, la aproximativ 4,2 kilometri de Buşteni.

Misteriosul fenomen a stârnit şi interesul echipei de la ‘’Lumea Misterelor’’, cunoscută ca o publicaţie dedicată pasionaţilor de fenomene paranormale, care a dorit să se convingă de autenticitatea acestuia.

La aproximativ 4,2 km de Buşteni, pe drumul forestier din partea stângă a cabanei Gura Diham, care duce spre vechiul observator de urşi, au început să îşi facă apariţia pietrele care aduceau mai degrabă cu o lespede funerară.

piatra misterioasa din bucegi

Piatra Surprinsa de Aparatul Foto (declansat subit)

În preajma acestora, povestesc cercetătorii, acumulatorii aparatelor foto s-au descărcat, acelaşi lucru petrecându-se şi cu bacteria telefonului mobil şi al camerei video, aparatura revenindu-şi brusc după ce grupul s-a îndepărtat de zonă.

Înaintând pe traseu, membrii echipei aveau să întâlnească un pâlc de copaci,  în interiorul căruia există un curent de aer inexplicabil de cald. În ciuda vremii nu tocmai prietenoase (octombrie), pietrele din zona respectivă erau de asemenea calde, fapt ce şi-a găsit găsit explicaţia până în prezent. Cei care au participat la expediţie susţin că şi-au pierdut complet energia, în timp ce persoanele care au atins pietrele au avut stări de ameţeli, pierderi de echilibru şi o presiune în piept.

Misterele continuă

„Piatra de mormânt”, „Capul de dinozaur”, „Locul de adunare a piticilor” sunt alte formaţiuni stâncoase care pot fi întâlnite pe drumul spre Gura Diham.

Despre acest loc, legendele spun că ar reprezenta un portal spre o lume fantastică, în care sălăşluiesc spiritele pădurii, ȋn zonă simțindu-se o energie pozitivă, oboseala dispărând subit.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.