LACUL cu NUFERI roz din Thailanda, creat în mod natural – ireal de frumos

Floarea de lotus, sau nufărul, este considerată un miracol al naturii. Crește și înflorește pe lacuri mlăștinoase. Se naște practic din apă.

Cel mai bun exemplu în acest sens este Lacul Nong Han Kum Pavapi din provincia Udon Thani, acoperit de milioane de flori de lotus de o frumusețe uluitoare.

Lacul cu nuferi Tailanda

Lacul cu nuferi Tailanda: Curly Tales

O destinație absolut fermecătoare din Thailanda, această mlaștină cu nuferi a fost creată de către natură.

Fenomenul este cunoscut sub numele de „Red Lotus Sea” (Marea Lotusului Roșu) și durează trei luni de zile, din decembrie până în februarie. Atrage vizitatori din întreaga lume.

Când la noi natura este acoperită cu o pătură de zăpadă și natura este practic amorțită, iarna în Han este spectaculoasă, grație acestor flori miraculoase ce răsar din apă.

Marea de nuferi acvatici se întinde ca un covor roz deasupra lacului, pe o suprafață de 15 km lungime și 5 km lățime.

Se disting două tipuri de lotus, în nuanțe de roșu și roz, care creează impresia unei pajiști imense.

Turiștii care vin aici pot avea parte de o experiență de neuitat, dacă aleg să facă o tură de lac cu barca. Peisajul este absolut fermecător. O vizită pe lac durează în jur de 45-60 de minute.

Vizitatorii pot admira atât nuferii, cât și peștii din lac și păsările care zboară adesea deasupra lacului. Pot admira stilul de viață liniștit și simplu al pescarilor și fermierilor.

 

 

Lacul este brăzdat de câteva insule mici, care par a pluti printre florile de lotus.

Privind la unicitatea acestui loc, nu putem rezista impulsului de a slăvi pe Dumnezeu pentru frumusețile pe care le-a așezat în natură din dragoste de oameni, spre bucuria inimilor și desfătarea privirilor noastre. Ca prin toate cele de pe pământ, din ape și din cer, să se slăvească preasfânt numele Lui.

Sursă: The Telegraph, In the pink: Thai lake draws tourists with spectacular lotus bloom: https://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/asia/thailand/articles/red-lotus-flowers-sea-season/

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.