Metode de DETOXIFIERE și SLĂBIRE – 6 ceaiuri care elimină toxinele din corp

Detoxifierea organismului se face periodic, nu neapărat zilnic. Pentru rezultate benefice la toate nivelurile (trupești, sufletești și mentale), călugării izvoditori de leacuri și rețete pentru vindecarea bolilor recomandă detoxifierea în cele patru posturi mari ale anului: Nașterea Domnului (de Crăciun), Învierea Domnului (de Paști), Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Adormirea Maicii Domnului.

Metode de Detoxifiere - Ceaiuri

Metode de detoxifiere – ceaiuri

Din pricina modernizării societății, postul a fost înlocuit de un termen mult mai vag și sărac: “detoxifere”, care se adresează doar corpului. Perioadele de post reprezintă ocazii foarte bune pentru curățarea organismului de toxine, ajutați fiind și de puterea rugăciunii.

Cura de detoxifiere cu ceaiuri

Acumularea de reziduuri în anumite organe ale corpului, dar și în sânge, afectează funcționarea normală a sistemului limfatic. Ca urmare, toxinele ajung de la nivelul pielii în ficat și chiar splină. Din acest motiv apar afecțiunile hepatice și splenice severe, eczemele și iritațiile pielii.

O cură cu ceaiuri de plante poate fi cea mai bună metodă de detoxifiere a corpului. Acestea pot reda vitalitatea și sănătatea întregului organism. Am selecționat cele mai bune 6 plante pentru detoxifiere. În fiecare zi se bea un alt fel de ceai.

Ziua 1

Se beau 3 căni cu ceai verde, câte 1 cană înaintea meselor principale.

♣ Ziua 2

Se bea 1 cană de ceai de urzică, înaintea micului dejun, iar după mesele de prânz și de seară se mai bea câte 1 cană.

♣ Ziua 3

Se bea 1 litru de ceai de mușețel pe parcursul întregii zile.

♣ Ziua 4

Se bea câte 1 cană de ceai de armurariu la ora 8:00 dimineața, la ora 16:00 după-amiaza, și câte 1 cană de trei-frați-pătați la ora 12:00 și la ora 20:00.

♣ Ziua 5

Se bea 1 cană de ceai de armurariu dimineața, la trezire, iar între orele 10:00-20:00 se bea 1 litru de ceai de soc, cu înghițituri mici.

Aceste ceaiuri, consumate de-a lungul acestor 5 zile ajută la eliminarea masivă a toxinelor, iar ca bonus, stimulează pierderea în greutate, determină regenerarea ficatului și accelerează funcțiile de detoxifiere ale acestuia.

Pe durata celor 5 zile de detoxifiere trebuie evitat consumul de prăjeli, de dulciuri și de alcool.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

7 comentarii

  1. Sunteti minunati, sfaturi utile si usor de aplicat….sa va dea Dumnezeu sanatate!

  2. Astea ne mai salveaza de boli ca alimentele procesate ne omoara incet incet…

  3. Ceai de ARMURARIU????? Nu am auzit,ce planta e???

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.