Ceai pentru hipotiroidism (tiroidă leneșă) – formulă complexă din 8 plante

Bolile tiroidiene sunt într-o continuă ascensiune. Numărul de cazuri s-a triplat în intervalul 2010-2016.

Cel mai mult au crescut cazurile de tiroidită autoimună (Hashimoto), acestea fiind urmate de cancerul tiroidian, hipotiroidismul și hipertiroidismul.

Ceai pentru hipotiroidism (tiroida lenesa) - formula din 8 plante

Ceai pentru hipotiroidism (tiroida lenesa) – formula din 8 plante: Freepik.com

Simptome de hipotiroidie

Dintre cele două afecțiuni principale ale glandei tiroide –  hipotiroidia și hipertiroidia, cel mai des întâlnită este hipotiroidia. Peste 80% din pacienții hipo- sunt femei.

Semnele instalării acestei dereglări tiroidiene sunt oboseala accentuată, tulburările digestive, fluctuațiile greutății corporale și schimbările de dispoziție (tristețe, melancolie, depresie).

Citește și – Adevărata cauză a hipotiroidismului și soluții – dr. Eric Berg

Hormonii tiroidieni reglează temperatura și metabolismul. Când glanda tiroidă nu produce suficienți hormoni, digestia și metabolismul sunt încetinite. De aceea pacienții se îngrașă în mod inexplicabil și suferă de constipații frecvente.

Oboseala extremă, pielea uscată, răgușeala vocii, slăbiciunea musculară, sensibilitatea crescută la frig, tulburările menstruale, anxietatea, bradicardia și problemele de memorie sunt de asemenea simptome de hipotiroidism.

Dacă ați fost diagnosticat cu această afecțiune tiroidiană și vreți să încercați un tratament naturist, vă recomandăm un ceai complex, alcătuit din mai multe plante medicinale. Acest produs a fost realizat după o rețetă specializată de prof. univ. Dr. Honoris Causa Constantin Milică.

Ceai pentru hipotiroidie – din 8 plante

Formula conține 8 plante ecologice recoltate din flora țării noastre, ambalate și omogenizate manual:

• anason
• busuioc
• coada-calului
• crețișoară
• ienupăr
• nuc
• sânziene
• urzică

Fitoterapeutul Constantin Milică a alcătuit acest amestec de plante cu scopul de a ajuta glanda tiroidă să mențină hormonii la un nivel cât mai aproape de normal.

Ceaiul contribuie la buna metabolizare a hormonilor tiroidieni și buna funcționare a glandei. Eeste util în așa-zisa „tiroidă leneșă”. Ameliorează starea emoțională și dispoziția și crește calitatea vieții pacienților.

Citește și – 4 ceaiuri pentru tiroida care produce prea puțin hormon (hipotiroidism, oboseală suprarenală, rezistență la insulină)

Plantele folosite la prepararea acestui amestec de ceai au proprietăți terapeutice diverse:

⇒ antiinflamatoare, antiseptice, relaxante, diuretice și depurative, carminative, colagoge, sudorifice, astringente și vulnerare.

Este un produs românesc natural de încredere, pe care îl puteți comanda pe de site-ul Herbalrom, online sau prin intermediul telefonului (0744.650.569). O pungă de ceai de 100 de grame costă 19 lei.

Mod de utilizare

Din amestecul de plante se iau 2 lingurițe și se pun în 250 ml de apă dată în clocot. Se stinge focul și se lasă la infuzat sub capac 10 minute.

Ceaiul strecurat se administrează cu înghițituri mici. Sunt recomandate 2 căni de ceai pe zi – una dimineața și una la prânz, cu 10-20 de minute înainte de masă. Fiecare cană de ceai se bea proaspăt, imediat după ce a fost făcut.

Este indicat să se stea culcat pe partea dreaptă 10-20 de minute. Această poziție ușurează traseul ceaiului către ficat.

Pentru efecte notabile, ceaiul trebuie consumat pe durate lungi de timp, între 6 și 12 luni, sau până când markerii tiroidieni revin la normal.

Citește și – Cum să slăbești dacă ai hipotiroidism – 6 strategii

Acest produs nu este recomandat pe perioada sarcinii și alăptării, nici copiilor sub 5 ani.

Tratament personalizat pentru hipotiroidism sau alte boli

Persoanele care doresc un program de administrare personalizată a acestui ceai sau a altor tratamente, o pot contacta pe dr. ing Dana Troia, cea care i-a fost alături domnului Milică în cei 50 de ani de activitate. Consultația este gratuită.

Dr. Troia poate fi găsită la nr. de tel: 0744 650 569 sau la adresa de email: [email protected]. Nu ezitați să solicitați un tratament specializat și pentru alte afecțiuni de care suferiți.

Pe Herbalrom puteți găsi ceaiuri, tincturi și unguente create special pentru diferite boli, inclusiv cancer.

Surse articol:

1. Herbalrom, Ceai Hipotiroidie: https://herbalrom.ro/ceai-hipotiroidie/
2. Mayo Clinic, Hypothyroidism (underactive thyroid): https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/hypothyroidism/symptoms-causes/syc-20350284
3. Raportul de Gardă, Tiroida la control: Bolile tiroidiene, foarte frecvente în România: https://raportuldegarda.ro/tiroida-la-control-bolile-tiroidiene-foarte-frecvente-in-romania/

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.