Ceaiuri Pentru Slăbit Vara – Răcoritoare şi Energizante

Fierturile din plante sunt preparate medicinale, care ne ajută să reglăm digestia, să ne curăţăm de toxine şi să eliminăm kilogramele nedorite. Ceaiurile din plante ne susţin în încercarea de a ne recontura silueta într-un mod sănătos, oferindu-ne în acelaşi timp dozele necesare de vitamine şi minerale pentru un tonus excelent.

ceaiuri pentru slabit vara

Vara avem undă verde la tot ceea ce înseamnă verdeţuri, fructe şi lichide. Plantele recomandate mai jos sunt răcoritoare, fortifiante şi revitalizante.

Ceai verde pentru slăbit

Nimic nu se compară cu ceaiul verde când vine vorba de antioxidanţi. Acesta are o putere senzaţională asupra imunităţii, îmbunătăţind totodată funcţia metabolismului şi a digestiei. Menţine sănătatea cavităţii bucale, scade tensiunea, colesterolul şi glicemia.

Ceaiul verde se prepară dintr-o linguriţă de ceai la o cană cu apă clocotită şi se lasă la infuzat 2-3 minute. Cura constă în administrarea a câte 2 ceşti de ceai verde zilnic.

Dat fiind faptul că ceaiul verde este o băutură excitantă, se va bea în prima parte a zilei, o cană dimineaţa şi una la prânz. Consumat înainte masă, ceaiul verde ajută la arderea grăsimilor şi la eliminarea toxinelor. Se poate servi cu lămâie şi miere, sau cu un praf de spirulină, pentru efecte mai rapide. Îl poţi bea şi rece pe timpul verii.

Ceai de frunze de nuc pentru slăbit

Frunzele de nuc sunt surse surpinzătoare de Vitamina C şi calciu. Se poate cumpăra o cutie cu frunze măcinate de nuc de la magazinele naturiste pentru prepararea unui ceai pentru slăbit. Se adaugă de regulă o linguriţă de plantă la o cană de apă fierbinte. Se beau 3 căni de ceai de frunze de nuc pe zi, pentru o slăbire rapidă şi sănătoasă.

Ceai de soc pentru slăbit

Ceaiul de soc este un elixir pentru slăbit incontestabil, recomandat de foarte multe femei car mărturisesc că au reuşit să slăbească până la 15-17 kg, consumând în fiecare zi câte i cană de ceai de soc, timp de 6 luni. Se poate servi cu biscuiţi graham sau pâine neagră. Este un ceai minunat pentru persoanele hipertensive, dar nu se va administra pe termen lung celor care au tensiunea mică.

Ceai negru pentru slăbit

Ceaiul negru poate fi servi ca substituentpentru cafeaua de dimineaţă. Este un energizant natural, un calmant gastric şi un stimulent digestiv de minune. Mai mult, ceaiul negru este un tonic psihic, îmbunătăţind funcţia sistemului nervos. Reglează circulaţia sangvină şi are efecte miraculoase şi asupra inimii, scăzând nivelul tensiunii.

Când apa a ajuns la punctul de fierbere, se toarnă într-o cană în care aţi adăugat o linguriţă de plantă. Se consumă cald sau rece, cu puţină lămâie. Cura de slăbire cu ceai negru constă în administrarea a 2 căni pe zi, cu puţină lămâie, înainte de masă.

ceaiuri pentru slabitCeai de urzică pentru slăbit

Urzica este o plantă minune pentru slăbit şi eliminarea toxinelor din corp. Se poate consuma câte un litru de ceai de urzică în fiecare zi. Această cură ajută la pierderea a 10-15 kilograme în timp scurt. Este o băutură minunată pentru întărirea imunităţii, curăţarea sângelui şi combaterea anemiei sau stărilor de oboseală şi slăbiciune.

Ceai de pătrunjel pentru slăbit

Ştiaţi că pătrunjelul este adăugat în produsele de slăbit şi detoxifiere naturiste? Extractul de pătrunjel este un diuretic fantastic, dar cel mai bine vă puteţi bucura de efectele lui diuretice folosind o legătură proaspătă la un litru de apă, sub formă de ceai.

Când apa ajunge la punctul de fierbere, se adaugă pătrunjelul şi se consumă câte o cană după masă.

Aceste informaţii au scop informativ, ele nu înlocuiesc recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu folosiţi aceste informaţii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

3 comentarii

  1. foarte importante informatiile ,multumesc !

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.