CEAIUL cu care o asistentă din Canda a vindecat sute de bolnavi de CANCER

Acest leac anticancerigen puternic este cunoscut sub numele de „Ceaiul Essiac”. Rețeta originală aparține unui vraci din India, și a devenit populară în jurul anilor 1922, când o asistentă din Canada pe nume Rene Caisse (numele invers al ceaiului) folosea acest tonic pentru a trata pacienți de cancer în stadii avansate.

Cu acest remediu natural, femeia a reușit să vindece sute de bolnavi de cancer, pe gratis. Din cauză că reprezenta o adevărată amenințare pentru companiile farmaceutice din Canada, asistenta a îndurat chiar și închisoare.

Rene Caisse la

Rene Caisse

Guvernul chinez a testat Ceaiul Essiac și a confirmat eficiența sa, incluzându-l în categoria remediilor anti-cancer. Cu toate acestea, companiile farmaceutice au făcut tot posibilul pentru a pierde urmele acestui tonic excepțional.

Rezultatele bune ale acestui ceai se datorează plantelor cu proprietăți depurative și anticancerigene, care ajută la curățarea sângelui, distrugerea celulelor canceroase și tonifierea celulelor corpului.

Asistenta Rene Caisse la Clinică

Asistenta Rene Caisse la Clinică

A devenit cunoscut pentru capacitatea de a stimula sistemul imunitar și de a curăța corpul de toxine.

Consumatorii acestui tonic raportează o stare de sănătate mai bună, cu o incidență redusă a răcelilor și a gripei.

Formula originală conține 4 plante măcinate (brusture, măcriș, ulm și rubarbă), mărunțite sau măcinată sub formă de pulbere și folosite sub formă de decoct.

Mai târziu, rețeta Ceaiului Essiac a fost îmbunătățită prin adaosul altor plante anticancerigene puternice, precum trifoi roșu sau năsturel.

Ceaiul Essiac se poate procura din magazinele de profil naturist. Se folosește 1 pliculeț de ceai sau 30 g de plante la 1 litru de apă.

Ceaiul se bea pe nemâncate (nu se consumă alimente cu 1 oră înainte sau după administrarea ceaiului).

Se pot bea câte 150 ml pe zi, sau câte 450 ml pe zi în boli grave, precum cancer.

Ceaiul Essiac – rețetă

Dacă aveți posibilitatea să procurați aceste plante, puteți încerca să preparați Ceaiul Essiac după o rețetă descrisă în cartea „The Essiac Book”, de Mali Klein.

Ingrediente

– 120 g de rădăcină de brusture (Arctium lappa) tocată mărunt
– 80 g de măcriș mărunt (Rumex acetosella) (întreaga plantă, măcinată)
– 20 g de scoarță de ulm cu coaja netedă (Ulmus fulva) măcinată
– 5 g de rădăcină de revent turcesc (Rheum palmatum) măcinată

Ceai Essiac Rețetă

Ceai Essiac Rețetă

Preparare

Amestecați toate plantele și păstrați amestecul într-un borcan de sticlă, într-un loc întunecos.

Pentru a prepara ceaiul, puneți 1,5 litri de apă de izvor la fiert într-o oală mare, și când clocotește, adăugați 15 g din amestecul de plante și puneți capacul. Lăsați să fiarbă 10 minute, apoi stingeți focul și lăsați oala să stea acolo peste noapte (12 ore), cu capacul pus.

Dimineața, încălziți ceaiul (fără să-l fierbeți), și lăsați-l să stea câteva minute, apoi strecurați-l printr-o sită fină în sticle fierbinți, sterilizate. Resturile de plante rămase după filtrare pot fi folosite sub formă de cataplasme.

Lăsați sticlele să se răcească în voie, apoi păstrați-le într-un loc întunecos. După deschidere, sticlele trebuie păstrare în frigider.

Mod de administrare

Doza zilnică recomandată este de 30 ml de ceai, diluat cu 30-60 ml de apă fierbinte, administrat seara, sau dimineața.

Surse articol:
1. http://www.healthfreedom.info/cancer%20essiac.htm
2. http://naturalsociety.com/essiac-tea-4-secret-ingredients-cured-thousands-cancer-patients/
3. http://www.healthfreedom.info/Essiac%20formula.htm

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


5 comentarii

  1. Vreau si eu in Canda! Unde e pe harta?!

  2. Daca era adevarat numai mureau atatia de cancer!!

  3. Corect si cu naturiste le am aj la o concluzie mori încet și sigur nici cu pastilele nu faci cine știe ce dar mă rog „”””””””cînd. Intra boala e cam greu de capu nostru

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.