Cunoscută și sub numele de chimen negru (Nivella sativa), negrilica are o putere uriașă de vindecare. Originară din Europa de Sud, Africa de Nord și Asia de sud, este folosită de secole în sistemele de medicină tradițională indiană și perso-arabică. […]
Tratamente complementare
BICARBONATUL de sodiu în cancer
Bicarbonatul de sodiu a căpătat în ultimii ani faima unui remediu natural împotriva cancerului. A fost promovat ca un antidot simplu, ieftin și la îndemâna oricui. Aportul său în tratamentul cancerului s-ar putea datora proprietăților sale alcalinizatoare, dat fiind că […]
Pe măsură ce consumul de CARNE crește, se mărește și riscul de CANCER
Asocierea dintre consumul de carne și o incidență crescută a cancerului este foarte bine documentată în literatura științifică. S-au realizat sute de studii epidemiologice în diferite țări, folosind diete diverse. O recenzie critică recentă (2016) în acest sens, realizată de […]
Cum am scăpat de o TUMOARE consumând 30 de căței de USTUROI pe zi
Autorul acestui articol susține că a reușit să scape de o tumoare foarte dureroasă consumând cantități mari de usturoi crud, alături de alte alimente renumite pentru proprietățile lor anticancerigene, precum ceapă, ghimbir și lămâie. Tumora a debutat ca o umflătură […]
ULEIUL de TĂMÂIE ajută la prevenirea și tratarea mai multor tipuri de CANCER (+ moduri de utilizare)
Tămâia este utilizată de peste 5.000 de ani în ritualurile religioase, parfumerie, aromaterapie și medicină. Susține sistemul imunitar, combate infecțiile, îmbunătățește simptomele de anxietate, ajută la vindecarea pielii, reduce acneea și cicatricile și poate fi folosită în prevenirea și tratarea […]
PĂTRUNJELUL combate CANCERUL prin 3 mijloace naturale
În spatele etichetei de zarzavat a pătrunjelului se ascunde o plantă medicinală de o valoare inestimabilă. Ori de câte ori alegem să asezonăm mâncărurile cu el ne facem un mare bine sănătății. Pătrunjelul conține compuși cu grad terapeutic care reduc […]
Consumul regulat de MERE reduce incidența CANCERULUI în diferite zone anatomice (studii)
Merele au un impact benefic puternic asupra sănătății noastre. Nu în mod întâmplător se spune că cei care mănâncă des aceste fructe au parte de mai puține vizite la medic. Sunt o sursă bogată de nutrienți. Conțin îndeosebi niveluri mari […]
TURMERICUL induce moartea celulelor CANCEROASE și le face mai SENSIBILE la chimioterapie și radioterapie
Tot mai multe studii confirmă efectele anticancerigene puternice ale turmericului. Substanța activă pe care acesta o conține, cunoscută sub numele de „curcumină” are puteri uriașe împotriva cancerului, care încă așteaptă să fie revelate de cercetători. Oamenii de știință au descoperit până în […]
O veste proastă pentru industria farmaceutică: BICARBONATUL de SODIU, care costă 2 lei, poate reduce TUMORILE și METASTAZELE – prof. dr. John Ionescu
Motivul pentru care bicarbonatul de sodiu este considerat un adjuvant important în terapia anti-cancer este capacitatea acestuia de a crește pH-ul tumorilor și de a inhiba metastazele. Un studiu din 2009, realizat de Universitatea din Arizona, a demonstrat acest lucru. […]
BROCCOLI și CEAIUL VERDE combat CANCERUL de SÂN de tip agresiv
Un studiu recent, din 2017, a confirmat încă o dată faptul că alimentația are un rol important în combaterea cancerului. Rezultatele acestei cercetări aduc vești bune îndeosebi pentru femeile care suferă de cancer la sân. Există două tipuri de cancer […]
Cura de o lună cu SUC de ROȘII are efecte ANTICANCERIGENE remarcabile
Dr. Mridula Chopra și colegii săi de la Universitatea din Portsmouth au descoperit că licopenul – antioxidantul care dă tomatelor culoare roșie, interceptează abilitatea cancerului de a face conexiunile de care are nevoie pentru a se atașa de o sursă […]
TURMERICUL combate unul din cele mai frecvente CANCERE din lume
Turmericul este probabil cel mai popular condiment din lume. Studiile extensive realizate în ultimii 50 de ani au arătat că un compus din turmeric – curcuma, poate modula multiple căi de semnalizare celulară. Au fost obținute rezultate promițătoare la pacienții […]
CICOAREA previne dezvoltarea și evoluția CANCERULUI
Puțini dintre noi știu că o plantă atât de banală precum cicoarea poate fi utilă în cancer. Rădăcina de cicoare, care a fost folosită multă vreme ca înlocuitor de cafea, are proprietăți antitumorale notabile. Viețuitorii din mănăstiri cunosc forța vindecătoare […]
Aloe VERA împiedică înmulțirea celulelor CANCERULUI cervical și de sân
Un studiu recent, realizat de cercetătorii arabi, a arătat că aloe vera inhibă înmulțirea celulelor maligne în cancerul de sân și cancerul cervical. Efectele sunt la fel de bune dacă planta este folosită în combinație cu medicamentul chimioterapic cisplatină, utilizat […]
GELUL de ALOE vera ajută la dizolvarea TUMORILOR
Beneficiile acestei plante miraculoase nu se rezumă doar la vindecarea rănilor. Ele merg mult mai departe de industria cosmetică. Aloe vera a demonstrat proprietăți imunomodulatoare, anticancerigene, antiinflamatoare și antifungice. Gelul conținut de frunzele acestei plante conțin cel puțin două tipuri […]