Tratamente complementare

Pe măsură ce consumul de CARNE crește, se mărește și riscul de CANCER

// 1

Asocierea dintre consumul de carne și o incidență crescută a cancerului este foarte bine documentată în literatura științifică. S-au realizat sute de studii epidemiologice în diferite țări, folosind diete diverse. O recenzie critică recentă (2016) în acest sens, realizată de […]

PĂTRUNJELUL combate CANCERUL prin 3 mijloace naturale

// Adaugă comentariu

În spatele etichetei de zarzavat a pătrunjelului se ascunde o plantă medicinală de o valoare inestimabilă. Ori de câte ori alegem să asezonăm mâncărurile cu el ne facem un mare bine sănătății. Pătrunjelul conține compuși cu grad terapeutic care reduc […]

CICOAREA previne dezvoltarea și evoluția CANCERULUI

// Adaugă comentariu

Puțini dintre noi știu că o plantă atât de banală precum cicoarea poate fi utilă în cancer. Rădăcina de cicoare, care a fost folosită multă vreme ca înlocuitor de cafea, are proprietăți antitumorale notabile. Viețuitorii din mănăstiri cunosc forța vindecătoare […]

GELUL de ALOE vera ajută la dizolvarea TUMORILOR

// Adaugă comentariu

Beneficiile acestei plante miraculoase nu se rezumă doar la vindecarea rănilor. Ele merg mult mai departe de industria cosmetică. Aloe vera a demonstrat proprietăți imunomodulatoare, anticancerigene, antiinflamatoare și antifungice. Gelul conținut de frunzele acestei plante conțin cel puțin două tipuri […]