Cura de DETOXIFIERE cu sucuri, care ajută la tratarea CANCERULUI, TUMORILOR și bolilor de FICAT

Studiile de laborator au demonstrat că sfecla roșie este un aliment care poate ajuta la prevenirea și chiar tratarea cancerului. Extractul de sfeclă roșie (aprobat de FDA ca și colorant alimentar roșu E162) ajută la suprimarea dezvoltării tumorilor la nivelul mai multor organe.

Cercetătorii de la Universitatea Howard din Washington – Departamentul de Științe Farmaceutice au comparat efectele betainei – compusul activ principal din sfeclă – cu un medicament folosit în tratamentul cancerului (doxorubicin și adriamicină).

suc de sfecla,

Rezultatele au arătat că proprietățile citotoxice și antitumorale ale sfeclei roșii se datorează în principal conținutului de betaină.

Într-un alt studiu, pacienții cu leucemie și tumori care au consumat câte 900 g de sfeclă roșie crudă pasată au prezentat îmbunătățiri remarcabile.

Un alt studiu a arătat că 21 din 22 de pacienți cu cancer avansat inoperabil care au consumat câte 280 ml de suc de sfeclă roșie pe zi, timp de 3-4 luni au avut îmbunătățiri remarcabile.

Curățarea ficatului cu sucuri

Pentru ca tratamentul unei boli cronice să funcționeze optim, este importantă etapa detoxifierii. Sucurile recomandate mai jos sunt indicate și în tratarea hepatitelor ușoare sau cronice.

Dimineața:

Se prepară un suc din:

• 2 sfecle mici (300 g)
• 2 mere acrișoare (200 g)

Sfeclele și merele se curăță de coajă, se spală și se trec prin storcătorul de suc. Cantitatea de suc rezultată după stoarcere se consumă dimineața, cu jumătate de oră înainte de masă. Sucul se bea cu înghițituri mici, pe parcursul a 30 de minute.

Seara:

Se prepară un suc din:

• 2 morcovi
• 1 rădăcină de pătrunjel
• 1 ridiche neagră
• 2 mere

Legumele și fructele se curăță de coajă, se spală și se dau prin storcător. Sucul combinat rezultat se bea seara, înainte de culcare, la 1-2 ore după masă.

Această cură durează 1 săptămână. Persoanele care suferă de hepatită cronică pot face această cură de 2 ori pe an, iar bolnavii de ciroză de 4 ori pe an.

Surse articol:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21434853
http://thescienceofeating.com/2015/08/02/beetroot-cures-cancer-fights-disease/
„Leacuri Mănăstirești – Terapii Pentru Trup și Suflet”, Mariana Borloveanu, Ed. Lumea Credinței

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


2 comentarii

  1. Foarte bun sucul de sfecla mie imi place foarte mult!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.