S-a vindecat de CANCER după ce a băut SUC DE MORCOV în fiecare zi, timp de 8 luni

La 6 luni de la moartea soțului (de cancer pulmonar), o femeie din Wisconsin, America, pe nume Ann Cameron – autoare de cărți de copii, a fost diagnosticată cu cancer de colon. S-a vindecat în 8 luni cu suc de morcovi, și nimic altceva.

Ann Cameron

Ann Cameron

Pe data de 30 iulie 2013, femeia și-a făcut o tomografie axială computerizată pentru depistarea de tumori maligne în plămâni. Pe 1 august 2013, rezultatele arătau așa: nici o urmă de cancer.

“Cred, din experiența personală, că morcovii pot vindeca cancerul, și chiar rapid, fără chimioterapie, radiații sau alte schimbări în dietă. Cred că tratamentul cu morcovi merită să încercat de orice persoană diagnosticată cu cancer, deoarece rezultatele apar foarte repede.

Pe data de 6 iunie am fost operată de cancer de colon în stadiul 3, recent diagnosticat. Am refuzat chimioterapia recomandată de medici, și m-am simțit din ce în ce mai bine din acel moment. 6 luni mai târziu, pe data de 6 noiembrie, am fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4, cu metastaze la plămâni.”

Medicul oncologist i-a recomandat chimioterapia pentru a întârzia decesul, întrucât acest tratament nu ar putea vindeca un cancer atât de avansat. Fără chimioterapie, medicul i-a dat maxim 2-3 ani de viață.

Femeia a început să caute alternative la chimioterapie și radiații. Avea deja o listă cu unele remedii pe care soțul ei le-a încercat timp de 6 luni, însă fără succes. A găsit însă pe Internet scrisoarea unui bărbat din California, pe nume Ralph Cole, care spunea că după ce a băut sucul de la 2.2 kilograme de morcovi pe zi, a eliminat mici celule canceroase scuamoase de la nivelul gâtului. Bărbatul a descris în detalii experiența sa, spunând că sucul de morcovi s-a dovedit vindecător și în alte tipuri de cancer.

Curing Cancer With Carrots

Curing Cancer With Carrots

Pe data de 17 noiembrie, Ann Cameron a început să bea suc de morcov, în cantitatea recomandată de Ralph Cole, pe parcursul întregii zile. După 8 săptămâni, doctorul i-a spus că tumorile și nodulii limfatici umflați s-au micșorat, iar cancerul a încetat să mai crească. După 4 luni, nodulii limfatici arătau normal, iar cancerul scăzuse considerabil. 8 luni mai târziu, cancerul dispăruse complet.

După ce a câștigat lupta cu cancerul, Ann Cameron a scris o carte numită “Vindecarea Cancerului cu Morcovi”.

Explicațiile științifice

Secretul acestui suc este conținutul bogat de Vitamina A, caroten și substanțe antioxidante, care împiedică formarea tumorilor maligne și mutațiile celulare cauzatoare de cancer.

Sucul de morcov este foarte bine documentat de studiile științifice. Cercetătorii danezi au demonstrat în urma mai multor cercetări realizate la “Institutul Danez de Științe Agricole” că morcovul previne formarea tumorilor și încetinește creșterea lor. Acest efect se datorează în mare parte falcarinolului – un compus activ pe care morcovul îl eliberează pentru a se apăra de ciupercile parazite.

În studiile realizate pe animale de laborator și culturi de celule canceroase, acest compus din morcovi a avut un efect puternic de inhibare asupra celulelor maligne. Cura cu suc de morcov este mai ales indicată în cancerul de piele, melanomul malign, cancerul de sân și cancerul pulmonar (la fumători și la nefumători).

Cum se obține sucul de morovi

Sucul reprezintă cea mai eficientă formă de administrare a acestei legume. Se poate obține cu ajutorul unui storcător electric centrifugal. Morcovii nu trebuie curățați de coajă, deoarece aceasta conține cele mai multe substanțe nutritive. Lăsați morcovii peste noapte într-un vas cu apă, oțet de mere și bicarbonat de sodiu. A doua zi, spălați-i bine cu o periuță, și clătiți-i cu apă, apoi stoarceți sucul din ei.

Suc de Morcovi

Suc de Morcovi

Sucurile naturale trebuie consumate imediat după preparare. Se poate păstra maxim 6 ore la frigider, în sticle bine închise. Cel mai bine este să preparați sucul atunci când plănuiți să-l beți.

Dacă aveți de gând să consumați o cantitate atât de mare de suc în fiecare zi, trebuie să știți că pot să apară tulburări gastro-intestinale, sau pigmentarea anormală a pielii. Sucul de morcovi poate fi amestecat și cu alte legume anti-cancerigene, precum suc de sfeclă, castraveți, măr, varză sau broccoli.

Sfaturile femeii pentru alți bolnavi de cancer

Câteva aspecte legate de evoluția bolii în timpul curei cu suc de morcovi pe care un bolnav de cancer trebuie să le știe:

– După 2 săptămâni de la începerea curei zilnice cu suc de morcovi nu a existat nici o îmbunătățire.
– După 8 săptămâni, tumorile au încetat să mai crească, și s-au micșorat.
– După 4 luni, toți nodulii limfatici din plămâni au redevenit normali.
– După 8 luni, nu a mai existat nici un semn de cancer în corp.

“Cred că o persoană nou diagnosticată cu cancer ca și mine, care are încă o stare generală de sănătate bună, poate sista chimioterapia pentru 8 săptămâni fără probleme, pentru a vedea dacă 2.2 kg de morcovi pe zi, sub formă de suc, va stopa creșterea cancerului. Atâta timp cât terapia cu suc de morcov funcționează, chimioterapia poate fi amânată.”

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

5 comentarii

  1. Pentru toti oameni bolnavi de cáncer merita incercat zarzavaturile oricum FAC bine ,rau in niciun caz

  2. Pe lângă cură, sunt sigură că a ajutat şi gândirea pozitivă.

  3. Trebuie sa cultivi prima data un ha de morcovi

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.