Rețetă contra CANCERULUI la SÂN – prof. Constantin Milică

Dacă este diagnosticat în stadii incipiente, șansele de vindecare a cancerului mamar cresc până la 90%. În fazele 3 și 4 rata de supraviețuire este foarte mică.

Această rețetă este propusă de fitoterapeutul Constantin Milică, profesor la Universitatea de Agronomie din Iași și directul Centrului AROMA.

Conține un amestec de 7 plante medicinale, care au demonstrat o acțiune citostatică naturală:

• gălbenele
• busuioc
• coada-calului
• sânziene (galbene)
• trifoi roșu
• năpraznic
• rostopască

Aceste plante se pot folosi sub formă de infuzie sau tinctură. Se amestecă în părți egale. Pentru 1 cană (250 ml) de ceai se folosește 1 linguriță de plante. Se infuzează timp de 10-15 minute, după care se strecoară.

Întrucât doza este de 1 litru pe zi, se poate prepara o cantitate mai mare, iar ceaiul se va păstra într-un termos. Se bea cu înghițituri mici, înainte de masă.

_______________________________________________________________________________________________________

Cum funcționează

trifoiul roșu are efecte anti-tumorale în mai multe tipuri de cancer: mamar, colorectal și leucemie;

rostopasca are proprietăți citostatice naturale, anticancerigene și antimitotice; este recomandată în cancerul mamar, uterin și de piele;

năpraznicul este indicat în neoplasmul mamar și noduli ganglionari;

sânzienele galbene sunt utile în cancerul pielii și tumorile ganglionare, datorită efectelor antiinflamatoare și cicatrizante;

coada-calului este benefic în cancerul pielii;

busuiocul are și el proprietăți antiinflamatoare.

Coada-calului se poate folosi și extern. Frunzele proaspete se zdrobesc și se aplică pe regiunea afectată. Se adaugă și bitter suedez, pentru o eficiență sporită. Se lasă să acționeze o oră. Terapeuta Maria Treben spune că aceste comprese fac minuni în tumori și cancere.

Leziunile și iritațiile sânului se pot trata cu alifie de gălbenele, preparat în casă după o rețetă simplă. Se pot folosi de asemenea frunze de pătlagină.

_______________________________________________________________________________________________________

Sursă: Constantin Milică, Cancerul mamar, Tratamente naturiste, Vol. 2, Editura Doxologia, Iași, 2013, p. 24

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.