Clicky

Balsam pentru călcâie crăpate, după o rețetă originală de Maria Treben

Acest produs are numai aprecieri bune. Toți cei care l-au folosit au mărturisit că este extrem de eficient în tratarea călcâielor uscate, inclusiv bărbații.

Toți cei care au probleme cu pielea aspră sau crăpată a călcâielor ar trebui să încerce și acest produs. Balsamul este creat după o rețetă originală a renumitei botaniste austriece Maria Treben, de firma Transvital Cosmetics.

Balsam Pentru Călcâie Maria Treben

Balsam Pentru Călcâie Maria Treben

Rezultatele se văd aproape peste noapte. Balsamul înmoaie pielea, îi redă finețea, și ajută la vindecarea călcâielor întărite, uscate sau crăpate. Pielea devine catifelată după primele aplicări, iar efectul se menține pe termen lung.

Are efecte hidratante, regenerante și vindecătoare asupra pielii. În plus, are un parfum natural foarte plăcut.

Deoarece este foarte gras, trebuie să masați bine și să așteptați mai mult timp să pătrundă în piele. Datorită acestui lucru, nici nu trebuie să folosiți foarte mult la o aplicare. Balsamul se aplică în strat subțire pe călcâiele afectate, preferabil după o baie caldă de picioare și după o exfoliere profundă a pielii.

Balsam pentru călcâie Maria Treben

Pe lângă faptul că este foarte eficient, acest balsam este și accesibil și economic. O cutiuță costă în jur de 5-6 lei. Se poate procura de la magazinele naturiste sau de pe internet.

Balsam Pentru Călcâie de Maria Treben

Balsam Pentru Călcâie de Maria Treben

Călcâiele crăpate netratate corespunzător pot cauza mâncărimi, fisuri adânci, sângerări și dureri mari. Mai mult, fisurile pot permite agenților patogeni să infecteze rănile.

Pentru a preveni apariția sau agravarea lor, trebuie să știm ce anume favorizează crăparea pielii. Experții vorbesc despre purtarea de încălțăminte neadecvată – strâmtă cu tocuri foarte mari sau decupată în spate, precum și despre lipsa unor vitamine și minerale.

Există și unele boli care pot duce la uscarea, întărirea și crăparea călcâielor, precum diabetul, psoriazisul, platfusul sau probleme cu glanda tiroidă.

Maria Treben este autoarea uneia dintre cele mai vândute cărți de medicină naturistă, intitulată „Sănătate din Farmacia Domnului”. Remediile sale se dovedesc a fi extrem de eficace și astăzi. Rețetele ei au avantajul că sunt foarte simple și la îndemâna oricui.

Cautari:
    produse maria treben magazin |

2 comentarii

  1. Să lași picioarele măcar o dată pe saptamina la muiat și să le curați, le poți da cu or ce fel de cremă.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *