Deodorant roll-on natural, fără aluminiu – produs românesc, eficient împotriva transpirației și mirosului

Așa cum scriam și în alte articole, am câteva luni bune de când nu mai folosesc produse antipersipirante din comerț, din cauză că au aluminiu.

Acest metal se poate acumula la nivelul țesutului mamar și nu numai, provocând probleme de sănătate.

Stați departe de deodorantele cu aluminiu!

Este extrem de important să ne ferim de orice conține aluminiu. Deodorantele și antiperspirantele din magazine sunt atât de eficiente tocmai fiindcă au în compoziție aluminiu.

Acesta blochează practic transpirația și împiedică astfel apariția acestui miros neplăcut.

Din fericire, pe piața produselor naturiste au apărut deodorante fără aluminiu, din ingrediente naturale. Multe din ele sunt destul de reușite, în sensul că își fac treaba pentru 10-12 ore sau unele chiar mai mult.

Aceste deodorante se găsesc sub formă de roll-on (deodorante lichide cu bilă), spray (deodorante lichide cu pulverizator) sau stick (deodorante solide). Fiecare poate alege forma cea mai practică și convenabilă.

Deodorante naturale românești

În acest articol vreau să vă recomand niște deodorante românești, realizate de AGHORAS. Deodorantele sub această marcă se numesc „Deo vis”, iar numele reflectă într-o măsură semnificativă calitatea lor.

Conțin aur și argint coloidal, piatră de alăun, agent de gelifiere (xantan) și uleiuri esențiale. Unele au în compoziție și suc de aloe vera, zinc și gluconat de cupru. În ceea ce privește mirosul, majoritatea sunt florale: lavandă, lemongrass, lămâie sau ylang-ylang.

Aceste deodorante nu împiedică totalmente transpirația. Nu provoacă iritații, nu lasă pielea grasă sau udă și este comod la aplicare.

 Cumpără deodorant cu lămâie 

Deodorant cu lamaie

Deodorant cu lamaie

Mărturii ale utilizatorilor – cât de bune sunt aceste deodorante

Iată ce spun cei care au încercat aceste deodorante:

„Foarte eficient, produs românesc bio. Este chiar de vis!” „Recomand cu încredere! Într-adevăr, un deodorant de vis, miros suav, plăcut și mai ales natural”.

Miros discret

Are un parfum discret și delicat. Nu doar înlătură mirosul de transpirație, dar reduce și cantitatea de sudorație, datorită conținutului de alăun, aur și/sau argint coloiodal. Aceste in grediente au proprietăți antibacteriene și detoxifiante.

„Nu-l folosesc de mult timp, dar pentru mine a trecut testul. Nu mai transpir atât de tare și, cel mai important, nu mai miroase”.

 Cumpără deodorant cu lămâie 

Deodorant cu iasomie

Deodorant cu iasomie

Rezistă 10-12 ore

Poate fi folosit și de persoanele care transpiră excesiv. Un alt avantaj este că nu pătează îmbrăcămintea la subraț.

„Este rezistent 24 de ore, protecție garantată. Mirosul este foarte plăcut. Nu lasă pete pe haine”.

Deodorantele de la AGHORAS conțin ingrediente naturale, prietenoase cu pielea, care nu provoacă iritații, usturime sau mâncărimi.

 Cumpără deodorant cu lămâie 

Deodorant natural cu lavanda

Deodorant natural cu lavanda

„Trebuie să recunosc, am fost ușor sceptică, însă deodorantul este chiar eficient. Nu a fost deloc iritant pentru pielea recent epilată”.

Atenuează transpirația

La unele persoane, deodorantul ține 10 ore, la alții o zi întreagă. Depinde de cât de mult transpiră fiecare și care este gradul de efort în timpul zilei.

„Pentru mine, efectul deodorantului durează cam 10 ore, în condiții de efort obișnuit. Cel mai mult îmi place cel cu ylang-ylang, datorită mirosului. Dar asta este chestiune de gust și preferințe. Își face treaba foarte bine”.

 Cumpără deodorant cu lămâie 

Deodorant natural cu ylang-ylang

Deodorant natural cu ylang-ylang

„Evident că nu durează 24 de ore, dar ajunge la 12 ore. personal, cel mai eficient deodorant din câte am încercat. Recomand persoanelor care au probleme cu transpirația excesivă”.

Deodorantul poate fi aplicat de 2 ori pe zi pentru mai multă siguranță. Este ușor de luat în geantă și ușor de folosit.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.