Tratament naturist pentru protejarea OASELOR

Protejarea oaselor este esențială pentru menținerea unei vieți active. La aceasta contribuie foarte mult dieta, mișcarea fizică și alți factori care afectează masa osoasă.

Oasele îndeplinesc mai multe roluri în corp. Oferă structură, protejează organele, ancorează mușchii și depozitează calciul. Dacă la copii și adolescenți este importantă dezvoltarea unor oase puternice, la adulți și vârstnici este esențială protejarea lor.

Tratament naturist pentru oase

 

Oasele noastre se află într-o continuă schimbare, pe măsură ce noi oase se formează și altele se uzează. La vârsta tinereții, corpul produce oase noi mult mai repede decât se strică cele vechi, și așa crește masa osoasă.

După vârsta de 30 de ani, remodelarea osoasă continuă într-un ritm mai lent, și astfel pierdem mai multă masă osoasă decât câștigăm.

Riscul de osteoporoză depinde de cât de multă masă osoasă am dobândit până la vârsta de 30 de ani, și de cât de repede o pierdem după aceea.

Sănătatea oaselor este afectată pozitiv de o cantitate adecvată de calciu din dietă, de mișcarea fizică și de o viață lipsită de vicii (consum de alcool sau tutun).

Utilizarea pe termen lung a unor medicamente – precum corticosteroizii (prednison, crotizon, prednisolon, dexametazonă) provoacă daune la nivelul oaselor.

___________________________

Osteoprotect – tratament naturist pentru oase

Un produs destinat sănătății oaselor este „Osteoprotect” de la Steaua Divină, comercializat sub formă de tinctură.

Conține un amestec de plante medicinale cunoscute pentru efectele lor benefice asupra sistemului osos:

– coada-calului
– crețișoară
– busuioc
– coacăz negru
– pelinăriță
– porumb

Are acțiune remineralizantă și tonică la nivel general. Este de asemenea un produs care ajută la detoxifierea corpului, stimulează creșterea oaselor, combate inflamațiile și reumatismul.

Cumpără de aici:
[wcepe_products ids= ‘10588, 3729, 3793, 4699′ button=’Cumpără aici’]

Este indicat ca tratament naturist adjuvant în următoarele afecțiuni:

– osteoporoză
– demineralizare osoasă
– fracturi
– dureri articulare, reumatism
– lipsă de vitamine
– astenie fizică și psihică
– slăbiciune, oboseală cronică
– tulburări de menopauză
– convalescență

Mod de administrare

Se iau câte 30-40 de picături, de 3 ori pe zi, după masă, adăugate într-un pahar cu apă. Durata unei cure este de 3 luni.

Atenție, produsul nu este recomandat persoanelor cu ulcer gastric sau dudodenal, gastrită hiperacidă, cu interdicție la alcool, șoferilor, copiilor și celor alergici la oricare din plantele conținute.

Evitați tinctura Osteoprotect în timpul unui tratament cu antibiotice sau alte medicamente care nu trebuie asociate cu alcool.

Sursă: Mayo Clinic, Bone health: Tips to keep your bones healthy: https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/adult-health/in-depth/bone-health/art-20045060

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.