ANTIBIOTIC natural pentru infecțiile RESPIRATORII, DIGESTIVE, URO-GENITALE

Antibioticele nu sunt medicamente moderne, așa cum cred multe persoane. Ele există în jurul nostru de când lumea. De altfel, antibioticele originale sunt derivate din surse naturale.

Unele plante, uleiuri esențiale și alimente au proprietăți antibiotice naturale, care pot ajuta la prevenirea dezvoltării bacteriilor. Multe din ele au demonstrat efecte antibiotice similare sau chiar superioare antibioticelor de sinteză, datorită efectelor secundare minime.

Antibiotic natural

Antibiotice naturale

Usturoiul, propolisul, echinacea, mierea manuka, uleiul esențial de oregano, uleiul esențial de cimbru și argintul coloidal sunt doar câteva exemple de antibiotice naturale pe care le putem folosi pentru combaterea infecțiilor bacteriene, virale și fungice.

Antibioticele sintetice afectează stomacul și distrug și bacteriile bune din organism, scăzând astfel imunitatea naturală la infecții.

Biomicin, un antibiotic natural

Un antibacterian natural foarte bun pe care îl putem încerca în caz de infecții bacteriene este Biomicin de la Fares.

Conține uleiuri esențiale de cimbru și cuișoare. Este indicat în infecții bacteriene care afectează tractul respirator, digestiv, genital și urinar.

Este îndeosebi util în infecțiile respiratorii datorită efectului fluidizant prin care ajută la eliminarea secrețiilor mucoase ale tractului respirator.

Poate fi folosit și de persoanele care nu tolerează antibioticele sintetice sau au rezistență la ele. Eficiența acestui produs este confirmată clinic în peste 98% din cazuri.

Uz intern:

Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani pot primi câte 1-2 picături de Biomicin, de 3 ori pe zi, amestecate cu 1 lingură de miere sau sirop (Biosept, Plantusin). Soluția se administrează la o oră după masă.

Adulții pot lua câte 3-4 picături de Biomicin, de 3 ori pe zi, în aceleași condiții.

O cură cu Biomicin durează 10-15 zile și se poate repeta după 14 zile de pauză.

Uz extern:

Acest produs poate fi folosit și extern, sub formă de inhalații. Se pun 3-4 picături de Biomicin într-un bol cu apă fierbinte. Se acoperă capul cu un prosop gros, se stă deasupra bolului și se inhalează aburii fierbinți timp de 10. Se fac 1-2 inhalații pe zi, 10-15 zile consecutiv.

Precauții și contraindicații

Biomicin nu este indicat persoanelor care suferă de gastrită sau ulcer gastro-duodenal, nici femeilor pe perioada sarcinii sau alăptării.

Produsul nu se folosește nediluat, nici intern, nici extern, deoarece conține uleiuri esențiale.

Sursă: Healthline, What Are the Most Effective Natural Antibiotics? https://www.healthline.com/health/natural-antibiotics

Cautari:
    antibiotic natural infectii urinare |

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.