DIABETIN – capsule din plante care scad pofta de dulce, zahărul și grăsimile din sânge

Acest produs este conceput de doctorul Ionuț Moraru, director al Laboratoarelor Medica și autor a peste 700 de produse naturiste. Diabetin este o formulă din 4 plante medicinale, comercializat sub formă de capsule:

– castravete amar
– ginseng alb
– scorțișoară
– gymnema silvestris

Capsulele conțin de asemenea picolinat de crom.

Diabetin – capsule care scad pofta de dulce, zaharul si grasimile din sange

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ PRODUSUL

Plantele pe care le găsim în acest supliment sunt cunoscute pentru efectele lor anti-diabetice și nu numai:

– au acțiune hipoglicemiantă și hipocolesterolemiantă
– reduc absorbția intestinală a glucidelor și a grăsimilor din alimente
– stimulează secreția de insulină
– scad valorile grăsimilor din sânge (trigliceridele și colesterolul), și inhibă apetitulpentru dulce, fiind astfel utile și în curele de slăbire.

[wcepe_products ids=’9178′ button=’Cumpără aici’]

Planta Gymnema silvestris este considerată cel mai puternic remediu împotriva diabetului. Conține acid gymnemic, un compus care scade nivelurile serice de glucide și lipide, și inhibă absorbția zaharurilor și a grăsimilor în intestin.

Castravetele amar este un alt agent anti-diabetic puternic. Acesta inhibă glicogenoliza (procesul de transformare a glicogenului în glucoză) și stimulează formarea glicogenului hepatic.

Ginsengul alb are efecte tonice la nivelul întregului organism. Totodată, stimulează procesele metabolice și funcția sistemului endocrin.

Scorțișoara este de asemenea renumită pentru acțiunea ei hipoglicemiantă. Ea mărește concentrația de glucoză folosită de țesutul muscular. Împreună cu cromul, scade pofta de dulciuri.

__________________________________

MOD DE ADMINISTRARE

Se ia câte 1 capsulă, de 2 ori pe zi, una dimineața și una la prânz, după masă. Se administrează cu un pahar de apă. Durata unei cure este de 3 luni.

__________________________________

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII

Este recomandat ca pe durata tratamentului cu acest produs să se monotorizeze glicemia, iar pacientul să se afle sub supravegherea medicului.

Diabetin este contraindicat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează.

O cutie cu 150 de capsule Diabetin costă în jur de 35 de lei. 

 

 

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.