ALIFIE pentru NODULI la sân și la tiroidă

Atât nodulii mamari, cât și cei tiroidieni sunt benigni în proporție de 95%, adică non-canceroși. Nodulii benigni au margini fine, o formă regulată și o culoare uniformă, comparativ cu nodulii canceroși.

Pentru a face diferența între nodulii benigni și cei canceroși, medicul poate urmări rapiditatea cu care crește un nodul, forma și alte caracteristici evidențiate de teste speciale.

Alifie pentru noduli

Nodulii se dezvoltă de cele mai multe ori din cauza unor tulburări de natură hormonală, întrucât hormonii afectează țesuturile.

Pot să apară la orice vârstă. Unii bebeluși dezvoltă noduli mamari din cauza estrogenului pe care îl primesc de la mama lor în timpul nașterii. Aceștia se curăță de la sine pe măsură ce estrogenul iese din corpul lor.

Fetele aflate în perioada de pre-pubertate pot dezvolta noduli la sân, care de asemenea dispar în mod natural în timpul pubertății. Chiar și băieții pot avea noduli mamari la vârsta pubertății. Aceștia au un caracter temporar și dispar în câteva luni.

Foarte multe femei cu noduli la sân sau noduli la tiroidă caută remedii naturiste pentru problema lor. Există anumite plante care pot ajuta dacă sunt folosite sub formă de ceai, tinctură sau unguent.

Un astfel de produs, formulat și recomandat de fitoterapeuta Elena Gruie este o alifie concepută după o rețetă tradițională. Plantele sunt recoltate din Bihor, Poienii de Jos.

_______________________________

ALIFIE PENTRU NODULI TIROIDIENI ȘI MAMARI

Această alifie conține un amestec de 7 plante medicinale cunoscute pentru efectele lor anti-inflamatoare, antiseptice și antibacteriene, benefice asupra țesuturilor.

– sânziene (drăgaica)
– gălbenele
– salvie
– mărul-lupului
– tătăneasă
– castane
– rășină de brad

În compoziția produsului mai intră și alte ingrediente, precum osânză și ceară de albine. Nu conține parabeni sau alți compuși cu potențial toxic, cancerigen sau perturbator asupra sistemul endocrin sau a altor sisteme, organe sau funcții din corp.

Vezi și Dietă pentru femeile cu NODULI, tumori și alte probleme ale SÂNILOR – dr. Daniel Boarim

_______________________________

Mod de utilizare

Înainte de a folosi orice fel de alifie pentru sâni sau tiroidă, este bine să întrebați medicul sau fitoterapeutul.

În acest caz, luați legătura cu dna. Elena Gruie și descrieți starea și tipul nodulilor pentru a afla dacă o puteți folosi sau nu. 

Actualizare: Alifia aceasta nu mai există momentan pe site-ul dnei Gruie. Însă puteți intra AICI și comanda această alifie, sau alt asemănător, precum alifia de sânziene (drăgaică).

_______________________________

Surse:

1. Webmd, What are the differences between benign nodules and cancerous nodules? https://www.webmd.com/lung/qa/what-are-the-differences-between-benign-nodules-and-cancerous-nodules

2. Healthline, What Causes Breast Lump? https://www.healthline.com/symptom/breast-lump

3. Elena Gruie, Alifie pentru noduli tiroidieni si mamari: https://www.elenagruie.ro/produse/alifii/item/85-alifie-pentru-noduli-tiroidieni-si-mamari.html

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


4 comentarii

  1. M am uitat atenta la cutie pentru ca mi s a parut ca este de la manastire de la Polovragi ! Au maicile de acolo niste creme… lesini ! Si super bune si miros atat de frumos si vindecatoare . Care ajungeti pe la Polovragi nu ratati magazinul bisericesc din curtea manastirii ca gasiti o gramada de tincturi si creme si altele . M am indragostit de locul ala 😍😍😍

  2. Monica Popa

    Crema era foarte buna. Din pacate, dna Elena Gruie nu se mai ocupa cu producerea de produse naturiste. Nu a preluat nimeni retetele dansei ?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.