LEACURI mănăstirești pentru copii

Copiii au de trecut multe încercări încă din primii ani de viață, din pricina bolilor la care sunt predispuși și a afecțiunilor specifice copilăriei.

Părinții sunt la rândul lor supuși provocării de a alege cele mai bune medicamente sau produse, cei mai mulți orientându-se astăzi mai mult spre domeniul naturist.

Leacuri pentru copii

Preparatele din plante și substanțe extrase din alimente sunt de preferat pentru cei mici pentru că nu au efecte secundare grave și nici contraindicații importante.

Părinții care caută produse naturale de calitate se pot îndrepta cu încredere spre produsele Nera Plant.

Acestea sunt manufacturate cu dragoste de maicile de la Mănăstirea Nera. Ele se implică în toate etapele preparării unui produs naturist: culeg plantele, le conservă, extrag principiile active, le combină și formulează produsul final propriu-zis.

Totul se face cu multă grijă, cu răspundere și cu rugăciune. Orice lucru făcut cu dragoste și rugăciune se sfințește, și putem spune că aceste produse poartă în ele un har vindecător.

Produsele Nera Plant se adresează atât adulților, cât și copiilor, în general familiilor care au un stil de viață cât mai natural și sănătos.

______________________________

Produse naturiste pentru copii

În ceea ce privește afecțiunile care îi vizează pe copii, este important să alegem produse care pot ajuta la consolidarea imunității.

Fie că este vorba despre o simplă răceală sau o predispoziție la răceli, fie că este vorba despre o alergie sau o boală internă, creșterea imunității înseamnă creșterea rezistenței împotriva patogenilor și factorilor de risc și totodată mărirea capacității organismului de a lupta singur cu boala.

• Afecțiuni respiratorii: viroze, amigdalită, infecții faringiene, roșu în gât

– Tinctură de propolis cu miere (amestecată cu puțin lapte cald)
– Sirop Gripinstop
– Sirop Pneumovital
– Sirop Multiplant

• Febră:

– Oțet cu mere și miere (se fac frecții sau împachetări pe tot corpul – mâini, picioare, piept, spate)

• Otită:

– Cremă cu gălbenele
– Bitter Nera Plant (se înmoaie o bucată de vată în soluție și se aplică în urechea unsă în prealabil cu crema de gălbenele)

• Alergii respiratorii:

– Ceai Alergo-complex
– Sirop de coacăze și lămâie
– Sirop de muguri de brad și ghimbir

• Alergii externe:

– Săpun lichid cu extract de coada-șoricelului și lemnul-domnului
– Săpun cu extract de sunătoare și isop
– Săpun cu extract de gălbenele și cătină

• Colici:

– Ceai Digesto-complex
– Ceai Entero-complex
(se administrează atât la copii, cât și la mame)

• Paraziți intestinali:

– Tinctură Helmi-complex
– Miere cu Inula (dizolvată în lapte călduț)
– Cremă cu pelin (pentru uz extern)

• Toxiinfecții alimentare:

– Ceai Entero-complex

• Erupții (pojar, rujeolă, oreion):

– Cremă Cicatris
– Cremă cu propolis

• Luxații, entorse, vânătăi

– Cremă cu tătăneasă

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, prețul lor și modalitatea de comandă, puteți vizita site-ul oficial neraplant.ro.

Să nu uităm că în orice boală sau suferință trupească sau sufletească, avem nevoie și de rugăciune, de spovedanie și de împărtășanie. Cu atât mai mult în cazul copiilor.

___________________________

Sursă: Leacuri & Rețete Mănăstirești, Nr. 22, iunie – august 2018, Leacuri de la Mănăstirea Nera pentru sănătatea copiilor: http://www.lumeacredintei.com/reviste/leacuri-retete-manastiresti/leacuri-retete-manastiresti-nr-22iunie-august-2018/leacuri-de-la-manastirea-nera-pentru-sanatatea-copiilor/

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.