Tinctura ALERGO-COMPLEX împotriva ALERGIILOR respiratorii, digestive sau cutanate – rețeta maicilor de la Mănăstirea Nera

Numărul persoanelor afectate de alergii este într-o continuă creștere. De la cele mai mici vârste, copiii devin alergici la un aliment aliment, la praf, la medicamente, la produsele de îngrijire a corpului, la detergenți și așa mai departe.

Produsul pe care vi-l prezentăm a fost conceput de maicile de la Mănăstirea Nera pentru combaterea reacțiilor alergice și îmbunătățirea calității vieții celor care suferă de alergii acute sau cronice.

Tinctură – Alergii

Este vorba despre o tinctură pe bază de plante cu efecte tonice imunitare, antioxidante și antialergice. Conține coacăze negre, coada-șoricelului, porumbele, trei-frați-pătați, turiță-mare și urzică.

Coacăzele negre sunt foarte bogate în vitamina C și în antioxidanți puternici (antocianozide), cu efecte protectoare asupra sistemului respirator și nervos, asupra vaselor de sânge și a sistemului cardiovascular.

Aceste fructe sunt benefice și pentru ficat, bilă și rinichi. Sunt în mod deosebit recomandate în perioada rece, datorită capacității lor de a preîntâmpina răcelile, gripa și alergiile.

Trei-frați-pătați este unul din cele mai bune anti-alergice naturale. Această plantă este utilă în toate tipurile de alergii, fie respiratorii, cutanate sau digestive. Este recomandată și în bolile autoimuneAre totodată proprietăți diuretice, detoxifiante și regulatoare asupra sistemului imunitar.

Porumbele sunt bogate în vitamina C, calciu, magneziu și taninuri. Au efecte antialergice, vitaminizante, anti-diareice și diuretice.

Urzica este la rândul ei renumită pentru capacitatea de a reduce reacțiile alergice și a de curăța sângele de toxine. Conține clorofilă și foarte multe minerale, mai ales fier și siliciu, și o doză ridicată de vitamina C și vitamina K (anti-hemoragică).

Coada-șoricelului este indicată în afecțiunile digestive, uro-genitale, răceli, hemoragii, imunitate scăzută la gripă, răceală, infecții virale și bacteriene.

Turița-mare este de asemenea recomandată în unele alergii, precum și în pietre la bilă.

________________________________________________________________________________________________________

Tinctura Alergo-complex de la Nera Plant previne atât alergiile, cât și infecțiile virale, fiind recomandată și persoanelor care suferă de astm bronșic alergic, eczeme și urticarie.

Mod de administrare

Se ia câte 1 linguriță, de 3-4 ori pe zi, diluate în 50 ml de apă. O cură durează 6 săptămâni și se poate relua.

Copiii cu vârsta între 1 și 3 ani pot lua câte ¼ linguriță, de 2 ori pe zi, diluată în 50 ml de apă sau ceai.

Copiii peste 3 ani pot lua câte ½ linguriță, de 2 ori pe zi, diluată în 50 ml de apă.

Persoanele care au interdicție la alcool sau sunt alergice la una din plantele descrise mai sus trebuie să evite acest produs.

O sticlă de tinctură Alergo-complex Nera Plant are 100 ml și costă 16 lei. Se poate comanda online de pe site-ul neraplant.

____________________________________________________________________________________________________________

Sursă: Mariana Borloveanu, Tinctura Nera Plant Alergo-complex – un puternic antialergic natural, Leacuri &  Rețete Mănăstirești, Nr. 9, 10 aprilie – 10 iunie 2016, p. 30

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.