Produsele Nera Plant, create de maicile de la Mănăstirea Nera cu rugăciune și dragoste – sunt 100% naturale și merită cumpărate

Cu greu mai găsești ceva 100% natural în ziua de azi. Dacă știi să citești eticheta unui produs, îndată ce ai aruncat o privire pe lista ingredientelor, poți spune dacă produsul pe care îl ai în mână este natural.

Produsele de la Nera Plant se numără printre puține produse naturiste care sunt cu adevărat bio și eficiente. Merită promovate mai mult și descoperite de cât mai multă lume.

Mănăstirea Nera Plant

Dacă veți analiza eticheta unui produs din magazinele naturiste, veți vedea că majoritatea au un procent de doar 5-10% ingrediente naturale, restul fiind substanțe sintetice, utilizate și în produsele din supermarketuri.

Produsele Nera Plant sunt create și comercializate de maicile de la Mănăstirea Nera, aflate sub oblăduirea medicului creștin Pavel Chirilă.

Maicile de la Mănăstirea Nera Plant

Ingredientele prime pe care le folosesc provin direct din natură. Folosesc plante nepoluate, culese cu propriile mâini de pe dealurile din apropierea mânăstirii, oțet și miere obținute local.

Toate produsele sunt create în laboratorul special înființat din incinta mănăstirii, numit „Sfinții Doctori fără de arginți”.

Maici – Nera

Pe lângă ceaiuri, tincturi, siropuri, gemuri, oțeturi alimentare și medicinale, maicile prepară și cosmetice naturale, precum creme, loțiuni, săpunuri solide și lichide, toate 100% naturale.

Pe lângă faptul că nu conțin substanțe vătămătoare, produsele sunt manufacturate cu dragoste și rugăciune, aspecte pe care nu le întâlnești într-o „fabrică” obișnuită.

Comercializarea acestor produse extraordinar de bune reprezintă principala lor sursă de venitPot fi comandate online, de pe site-ul lor: neraplant.ro, sau pot fi procurate din unele magazine naturiste care le comercializează.

Ce puteți găsi la Nera Plant

siropuri de plante, fructe și miere, cu proprietăți tonice, energizante, vitaminizante, profilactice și curative; recomandate în oboseală, stres, insomnie, dureri de cap, imunitate scăzută, anemie, convalescență, sensibilitate la infecții și răceli, astenie, afecțiuni respiratorii, alergii;

Siropuri Nera Plant

uleiuri din plante aromatice; pot fi utilizate pentru aromă, dar și pentru calitățile medicinale ale plantelor; sunt utile în diferite afecțiuni, în funcție de plantele folosite;

Ulei Nera Plant

oțeturi obținute prin fermentație naturală, bogate în aminoacizi, proteine, vitamine, minerale și acizi grași; sunt utile în afecțiunile metabolice, hepatice, cardiovasculare, digestive, nervoase (obezitate, constipație, intoxicație, infecții, anemie, reumatism, ateroscleroză, depresie, neliniște);

Oțeturi Nera Plant

tincturi din plante românești, care cresc apărarea naturală a organismului;
ceaiuri;

săpunuri lichide din plante și uleiuri vegetale naturale; benefice fiecărui tip de ten: uscat, acneic, gras, ridat, pătat;
săpunuri solide cu plante;

Săpun Nera Plant

creme formulate din plante, uleiuri vegetale, miere și ceară de albine;
loțiuni pentru ten și păr;

Trusă Imunitate Nera Plant

truse pentru imunitate și răceală, care conțin siropuri, tincturi și ceaiuri.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *