Cvas din COJI de BANANĂ – rețeta academicianului Bolotov pentru prevenirea și tratarea CANCERULUI

Potrivit inventatorului ei, profesorul rus Boris Bolotov, această licoare fermentată ajută la recuperarea întregului organism și la întărirea imunității. Îi ajută pe cei bolnavi să facă față mai ușor afecțiunii de care suferă. Poate fi consumată pentru prevenirea și tratarea cancerului în faze incipiente.

Pentru cei care nu au mai auzit de această denumire, cvasul este o băutură fermentată, obținută din diverse fructe, legume sau plante.

cvas de banane

Cvas de coji de banane – rețetă

Țineți cont de acest sfat atunci când decojiți o banană pentru a o mânca: NU aruncați cojile! Le puteți folosi la prepararea acestui tonic extraordinar.

Ingrediente

• cojile de 3-4 banane
• 1 pahar de zahăr brut sau suconat
• 3 litri de apă
• 1 lingură de smântână

Preparare

Cojile de banane trebuie să fie sănătoase, de culoare galbenă, fără pete sau alte imperfecțiuni. Spălați-le bine și tocați-le mărunt. Puneți-le într-un borcan de sticlă de 3 litri și adăugați zahărul și apa (folosiți apă de izvor sau apă fiartă și răcită). Amestecați și așteptați până ce zahărul s-a dizolvat complet, apoi adăugați smântâna (amestecată cu puțin apă înainte) pentru a ajuta procesul de fermentare.

Legați borcanul la gură cu o bucată de tifon în 2-3 straturi. Lăsați cojile la macerat 2 săptămâni (perioada ideală este de 17 zile). După această perioadă, cvasul este gata. Strecurați și păstrați băutura la frigider, în sticle de sticlă. Verificați zilnic, și dacă deasupra se formează pete de mucegai, îndepărtați-le

Mod de administrare

Consumați câte 150 ml, de 2-3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de mesele principale.

Academicianul Bolotov susține că în timpul procesului de fermentare are loc o extracție a unui aminoacid important din cojile de banane, numit triptofan.

Altă variantă de preparare

Am găsit și o altă variantă a rețetei de cvas din coji de banane:

• 3 căni de pulbere de coji de banane
• 1 cană de zahăr
• 1 linguriță de smântână
• 2 litri de apă

Spălați cojile de banană cu apă caldă și oțet alb, pentru a îndepărta pesticidele. Clătiți-le bine, apoi le puteți păstra în congelator.

Pentru a obține pulberea, cojile se pun la uscat în cuptorul încins la 65 de grade. Se lasă o oră în cuptor, apoi se scot și se lasă la răcit. Se rup apoi bucăși mici și se macină fin prin râșnița de cafea sau în blender. Pulberea rezultată se păstrează în borcane de sticlă cu capac. Nu se consumă mai mult de 1 lingură pe zi.

Puneți 3 căni de pulbere de coji de banane într-un borcan de sticlă. Adăugați zahărul, smântâna și apa. Legați borcanul la gură cu un tifon gros și lăsați amestecul la fermentat timp de 2-3 săptămâni într-un loc cald și întunecos.

Se strecoară în sticle de sticlă, care se țin la frigider. Pulberea rămasă după filtrare nu se aruncă, ci se lasă în borcan și se prepară cu ea o nouă rundă de cvas. Se pune doar apă și zahăr și se lasă 2-3 zile la fermentat.

Se bea câte ½ ceașcă de cafea de cvas, de 2 ori pe zi. Cura nu trebuie să depășească 30 de zile. După o pauză de câteva săptămâni, se poate repeta.

Contraindicații

Acest tonic este contraindicat persoanelor cu leucemie acută sau care au suferit un transplant de organe. Bolnavii de astm și diabet trebuie să înceapă cu o doză mai mică, precum 1 lingură pe zi, pentru a observa efectele.

Surse:
1. http://www.medstips.com/oncology/prevention-and-treatment-of-cancer/3560-banana-kvass–medicine-in-the-most-time
2. http://healthtipsing.com/en/pages/26888

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.