GANODERMA – ciuperca medicinală cu efecte miraculoase asupra sănătății

Ganoderma, denumită științific Ganoderma Lucidum, este o specie de ciupercă medicinală, care crește în China și Japonia. Ganoderma roșie este cea mai bună.

Încă din antichitate, este considerată un remediu-minune, cu efecte detoxifiante, tonice și întineritoare, care poate trata o mulțime de boli, inclusiv necruțătorul cancer.

Ciuperca Ganoderma

Conține peste 200 de compuși bioactivi, care susțin imunitatea și tinerețea organismului. Mai este cunoscută și sub numele de „elixirul tinereții” sau „regele miraculos al plantelor”, devenind populară în întreaga lume pentru efectele sale protectoare și vindecătoare excepționale.

 Cumpără capsule cu Ganoderma 

Ganoderma pachet

Ganoderma pachet

Ganoderma îmbunătățește starea generală de sănătate și ajută organismul să se vindece singur și să se reface mai rapid. În plus, susține longevitatea și ajută în tratamentul cancerului, acționând pe mai multe planuri importante:

– stopează răspândirea cancerului și metastazele
– ameliorează durerile cauzate de cancer
– mărește eficiența medicamentelor clasice

Biochimistul Eugen Giurgiu o citează în una din cărțile sale ca „cel mai bun medicament” natural, întrucât este lipsită de toxicitate și de efecte adverse.

Experimentele clinice realizate în ultimii ani au confirmat numeroasele utilizări terapeutice antice ale ciupercii Ganoderma:

– purifică sângele
– detoxifică organismul
– fortifică sistemul imunitar
– previne daunele asupra celulelor și degenerarea țesuturilor și organelor
– mărește diureza
– protejează ficatul și reface funcțiile hepatice
– îmbunătățește funcția glandelor suprarenale
– reglează tranzitul intestinal
– întărește inima
– reglează presiunea sângelui
– are efecte expectorante și antitusive
– luptă împotriva tumorilor
– are proprietăți sedative
– previne alergiile
– combate senilitatea și bolile cauzate de vârsta înaintată

 Cumpără capsule cu Ganoderma 

Ganoderma

Ganoderma

Dr. Shigeru Yuji a demonstrat clinic că Ganoderma reduce grăsimile (trigliceride și colesterol) și nivelul de zahăr din sânge, reface funcțiile pancreasului, reduce cheagurile de sânge, previne tromboza, menține echilibrul glandelor endocrine, menține starea de tinerețe, reduce toxicitatea și efectele adverse ale medicamentelor împotriva tensiunii arteriale mari și a cancerului (citostaticele).

Administrată în paralel cu chimioterapia, Ganoderma crește eficiența tratamentului la bolnavii de cancer operați (cancer mamar, cancer gastric, cancer de colon), îmbunătățește simptomele și calitatea vieții, ajută la o recuperare mai rapidă.

Gandeorma – mod de administrare

Pentru întreținerea sănătății se poate ține o cură de 15 zile cu câte 4 capsule de Ganoderma pe zi (2 dimineața, înainte de micul-dejun și 2 seara, înainte de culcare). Se reduce apoi doza la 2 capsule pe zi.

În reumatism, dureri și traheo-bronșită, se iau câte 4 capsule pe zi (2 dimineața, înainte de micul-dejun și 2 seara, înainte de culcare), până la dispariția simptomelor.

În boli mai grave, precum cancer, diabet, accident vascular cerebral sau hepatită, se iau câte 2-4 capsule, de 3 ori pe zi.

Sursă articol: „Cancerul – Tratamente Naturiste”, Eugen Giurgiu

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.