Cura cu Argilă Albastră – Detoxifiere şi Întărirea Imunităţii

În corpul nostru se adună zilnic toxine ingerate din alimente şi din mediu, dar şi toxine produse de propriul nostru organism. Argila albastră de Râciu are puterea de a absorbi toate toxinele, bacteriile şi gazele nocive din organism, favorizând eliminarea lor pe cale urinară şi fecală. Argila albastră vindecă celulele bolnave şi reface câmpul energetic deteriorat al omului.

Cura cu Argilă Albastră - Detoxifiere şi Întărirea Imunităţii

Cura cu Argilă Albastră – Detoxifiere şi Întărirea Imunităţii

Cura cu argilă pentru detoxifierea organismului

Cura internă pentru detoxifierea şi echilibrarea organismului se face cu lapte de argilă albastră. Se adaugă o linguriţă rasă de pulbere de argilă la un pahar de apă (100-250 ml), se agită şi se lasă peste noapte.

Dimineaţa – se agită apa cu o linguriţă, până se tulbură laptele şi se bea cu 30 de minute înainte de micul–dejun
La amiază – se prepară un nou pahar cu argilă, în acelaşi mod, care se bea cu 30 de minute înainte de masa de prânz
Seara – se prepară un nou pahar cu argilă, în acelaşi mod, care se bea cu 30 de minute înainte de cină

Cura de detoxifiere cu argilă albastră durează 21 de zile, urmate de o pauză de 7 zile, apoi se poate relua pentru 3 luni consecutiv.

Cura cu argilă pentru creşterea imunităţii

Conţinutul mare de fier, magneziu şi calciu, face care argila albastră de Râciu să fie un remediu naturist perfect pentru tratarea anemiei, asteniei şi demineralizării de la nivelul corpului. Cura cu argilă albastră stimulează imunitatea, previne îmbătrânirea prematură, apariţia osteoporozei şi a cancerului. Este recomandată în TBC, afecţiuni pulmonare, enterite şi paraziţi intestinali.

Cura externă cu argilă albastră

Cataplasme cu argilă albastră– se amestecă argilă cu apă plată până se obţine o pastă smântânoasă. Se acoperă cu tifon şi celofan şi se aplică pe zona afectată. Cataplasmele reci se aplică de regulă pe inflamaţii, sau pe partea de jos a abdomenului. Cataplasmele calde se aplică în zona ficatului, rinichilor, vezicii biliare sau pe oase.

Comprese cu argilă albastră – se înmoaie o bucată de pânză sau tifon în apă argiloasă şi se aplică nestoarsă pe piele

Măşti cosmetice cu argilă albastră – poate fi găsită doar de la magazinele naturiste

Aceste informaţii au scop informativ, ele nu înlocuiesc recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu folosiţi aceste informaţii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.