Cura de VITAMINIZARE și întărire a IMUNITĂȚII, cu polen, cătină și propolis (un medicament natural pe care-l puteți prepara în casă)

Acest remediu bogat în vitamine, enzime, minerale și antioxidanți poate fi preparat în casă. Polenul crud se poate procura de la magazinele naturiste sau apicole.

Mierea de albine trebuie să fie naturală. O puteți procura de asemenea de la magazinele apicole, de la un apicultor de încredere sau din piață.

Cura cu Polen, Cătină și Propolis

Cura cu Polen, Cătină și Propolis

Sucul sau siropul de cătină se găsește de asemenea la magazinele naturiste, dar se poate obține și în casă, când cătina este în sezon. La fel și tinctura de propolis.

Cura cu polen, cătină și propolis

Ingrediente

• 2 linguri de suc sau sirop de cătină
• 1 linguriță de suc de lămâie
• 1 linguriță de tinctură de propolis
• 1 linguriță de polen crud
• 1 linguriță de miere

Preparare

Puneți sucul de cătină, sucul de lămâie și tinctura de propolis într-un pahar. Adăugați polenul și amestecați pentru ca granulele să se dizolve. Adăugați mierea de albine și amestecați până la omogenizare.

Veți obține un preparat delicios, ca o dulceață. Consumați cantitatea obținută dimineața, pe pâine, sau ca atare.

Preparați și consumați acest medicament zilnic, timp de o săptămână. Sau puteți mări cantitățile ingredientelor pentru a obține un borcănel de preparat. Luați în fiecare zi câte o linguriță/lingură.

Are efecte tonice asupra întregului organism, dar mai ales asupra sistemului imunitar. Este un aliment energizant, ideal pentru persoanele obosite, slăbite sau cu deficit de vitamine și minerale.

Propolisul și mierea de albine au proprietăți antibacteriene și antibiotice. Cătina este considerată o polivitamină naturală, iar polenul crud un supliment care poate acoperi toți nutrienții necesari organismului.

Este foarte bun la gust, de aceea poate fi acceptat și de copii. Cereți totuși sfatul medicului înainte de a introduce acest remediu în alimentația celor mici.

Nu folosiți acest preparat pentru a înlocui o alimentație diversă și echilibrată. Este doar un supliment nutrițional, sau un adjuvant.

Cumpără de aici:
[wcepe_products ids=’ 3377,  9491, 4363′ button=’Cumpără aici’]

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.