Tratamente Naturiste Pentru Hipotiroidă

Hipotiroida este o tiroidă care nu produce suficienţi hormoni, şi această carenţă poate avea consecinţe majore  la nivelul întregului organism. Foarte mult sunt afectate în acest tip de tiroidă funcţiile psihice.

Hipotiroidismul poate sa apara in urma unor deficite importante: absenţa unor hormoni (cum este tireostimulina), absenţa ţesutului tiroidian sau iradierea gâtului.

Tratamente Naturiste Pentru Hipotiroidă

Tratamente naturiste pentru hipotiroidie

Netratată corespunzător, hipotiroida poate duce în cele din urmă la anemii severe, devitaminizare, demineralizare sau imunodepresie. Iată câteva leacuri medicinale care te scapă de cele mai neplăcute simptome ale hipotiroidei: ameţeli, anemie, îngrăşarea în exces.

Gargară cu infuzie de sânziene – se opăreşte o linguriţă de sânziene la 1/4 l de apă şi se lasă puţin să se odihnească. Gargara se face cu jumătate de oră înainte de masă, de 5-6 ori pe zi, pentru stimularea funcţiei tiroidiene

Se va bea în loc de cafea 0,5 l de apă cu 6 linguri de oţet de mere şi miere polifloră, dimineaţa

Cura cu suc de orz verde – se mixează frunzele cu robotul de bucătărie şi se adaugă apă plată. Se poate combina cu suc de mere, pentru un gust mai plăcut. Tulpinile orzului verde nu trebuie să fie mai mari de 20 de cm la recoltare pentru acest tratament.

Cura cu argilă – se pun 4 linguri de argilă în 400 ml de apă şi se lasă peste noapte. Dimineaţa se amestecă preparatul şi se bea pe parcursul zilei.

Propolis natural – se recomandă mestecarea a 0,5 cm dintr-un baton de propolis natural în fiecare zi

Mix de produse apicole – se recomandă amestecarea a 2 linguriţe de miere polifloră, 2 linguriţe de polen, 90 de picături de tinctură de propolis, şi 2% lăptişor de matcă, pentru vitaminizarea şi mineralizarea organismului, precum şi pentru absorbţia optimă a calciului. Din acest preparat se ia câte o jumătate de linguriţă cu 20 de minute înainte de masă, de 3 ori pe zi.

Oţet de mere cu miere – se adaugă o linguriţă de oţet de mere şi una de miere de albine la un pahar cu apă şi se bea în fiecare zi câte un pahar, până la un litru de oţet. Cura se poate relua dudpă 2 săptămâni de pauză.

Aceste informaţii au scop informativ, ele nu înlocuiesc recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu folosiţi aceste informaţii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.