Clicky

INSUVEG – cel mai bun medicament natural pentru DIABET, inventat de academicianul și fioterapeutul român Ovidiu Bojor

Foarte multe plante medicinale pot ajuta la prevenirea și tratarea diabetului, prin mecanisme diferite. Momordica charantia, sau castravetele amar este una din aceste plante, folosite de sute de ani în Africa și Asia ca remediu antidiabetic.

Castravete Amar

Castravete Amar

Castravetele amar este o plantă exotică, orientală, care s-a dovedit extrem de eficientă în tratamentul diabetului. În fructele acestei plante au fost identificați 3 compuși puternici cu efecte antidiabetice diferite.

Insuveg – descoperirea fitoterapeutului român Ovidiu Bojor 

Dr. farm. român Ovidiu Bojor – expert tehnic ONU și membru al Academiei de Științe Medicale din România și fondator al fitoterapiei moderne din România a descoperit această plantă în Nepal, în timpul când a studiat alimentația și stilul de viață al populațiilor din zonele subtropicale din Nepal.

Este cel care a inventat ulterior produsul Insuveg (numele vine de la insulina vegetală), un medicament românesc care conține o formulă din mai multe plante cu efecte hipoglicemiante, inclusiv Momordica, afin și morcov.

Castravetele amar conține 3 compuși antidiabetici

Studiile au arătat că Mormodica are proprietăți regenerante asupra funcției pancreatice, care la pacienții cu diabet este redusă treptat. Comparând-o cu insulina, care administrată zilnic duce la degradarea funcției pancreatice, Ovidiu Bojor spune că această plantă are o acțiune opusă, ajutând la refacerea ei.

În testele pe animalele de laborator și studiile clinice pe om, extractul obținut din fructele de Momordica a demonstrat proprietăți hipoglicemiante remarcabile. Acest efect de reducere a glicemiei se datorează unei substanțe active din plantă, numită „charantina”. Doza folosită, cu rezultate bune, a fost de 50-60 ml de suc proaspăt din fructele de Momordica charantia.

Insuveg - invenția dr. Ovidiu Bojor

Insuveg – invenția dr. Ovidiu Bojor

Pe lângă compusul hipoglicemiant charantina, Momordica mai conține un compus polipeptidic, numit polipeptda-p, sau “insulina vegetală”. Acest compus conține 16 din 17 aminoacizi similari cu cei din insulina bovină.

Medicamentul Insuveg, care conține acești aminoacizi, a fost testat în studii experimentale și s-a dovedit un remediu antidiabetic foarte bun.

Fructele de Momordica foetida (o altă specie) conțin și ele un complex de substanțe antidiabetice, numit “foetidină”. Și efectele acestor substanțe sunt comparabile cu insulina.

Cercetările de laborator au arătat că substanțele active pe care fructele de Momordica le conțin sunt mai puternice decât hipoglicemiantele sintetice orale.

Insuveg preț

Insuveg este considerat un panaceu pentru bolnavii de diabet. Produsul se poate găsi la magazinele naturiste sau online, sub formă de capsule. O cutie cu 30 de capsule costă în jur de 20 de lei. Acest medicament conține cea mai mare concentrațe de castravete amar din medicamentele de la noi.

Cautari:
    insuveg | cel mai bun antidiabetic naturist | cel mai eficient tratament naturist pt diabet | insuvec | insuveg pareri |

Citeşte mai multe despre:

8 comentarii

  1. Respect si multumiri domnului academician Ovidiu Bojor!

  2. Informatiile ce poarta marca dlui Ovidiu Bojor sunt intotdeauna valoroase.Multumiri !

  3. Cite capsule se iau pe zi multumesc

  4. cate capsule iau pe zi si daca elimin definitiv sioforul?va multumesc

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Răspunde corect la următoare operație aritmetică *