Nisip și pietre la rinichi și vezică – cel mai rapid remediu pentru eliminarea lor

Despre coada-calului, Maria Treben afirma că face minuni în ceea ce privește eliminarea nisipiului și a pietrelor la rinichi și vezică. Este o plantă excelentă pentru bolile renale și vezicale grave.

În cunoscutele ei cărți, terapeuta spune că cel mai repede ajută băile de șezut și ceaiul de coada-calului, care activează rinichii și senzația de urinare.

Cel Mai Bun Remediu Pentru Pietre la Rinichi

Cel Mai Bun Remediu Pentru Pietre la Rinichi

„Se fac băi de șezut fierbinți cu coada-calului, bându-se în același timp ceai cald de coada-calului, cu înghițituri mici și ținându-se urina, pentru a o goli în cele din urmă cu presiune. În acest fel, piatra se elimină de cele mai multe ori.”

Acest lucru a fost confirmat de numeroase persoane.

Cum se fac băile de șezut cu coada-calului

Procedura este extrem de simplă. Efectele cele mai bune se obțin cu planta proaspătă. Însă puteți folosi și coada-calului uscată.

Se pun 100 g de coada-calului la înmuiat în apă rece și se lasă 12 ore, din zori până seara.

Seara, înainte de culcare, amestecul se încălzește ușor, se strecoară și se adaugă în apa de baie. Apa trebuie să acopere rinichii în poziția de șezut. Se stă 20 de minute în baie.

Efectul este mult sporit dacă în acest timp se beau 1-2 căni de ceai de coada-calului, cu înghițituri mici. Pentru prepararea unei căni de ceai, se folosește 1 linguriță de plantă la 1 cană cu apă clocotită.

După ce ieșiți din baie, nu vă ștergeți cu prosopul. Îmbrăcați-vă direct cu un halat gros, și băgați-vă în pat. Stați cel puțin o oră, pentru a transpira.

Dorința de urinare trebuie reținută cât mai mult, pentru ca jetul să fie suficient de puternic pentru a elimina nisipul sau pietrele.

Surse articol:

  1. „Sănătate din Farmacia Domnului”, Maria Treben, Ed. Hunga Libri
  2. „Plante Medicinale din Grădina Domnului – Sfaturi bune din Biblia mea de leacuri pentru păstrarea sănătății și bunăstării“, Maria Treben, Ed. Hunga Libri

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


3 comentarii

  1. Este bun si pentru pietre la glandele salivare?sau ce alt ceai ar fi bun?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.