O rețetă vindecătoare împotriva CĂDERII PĂRULUI a dnei Tudorița din Broșteni

Rețeta și sfaturile pe care vi le prezentăm în acest articol aparțin terapeutei Tudorița Profir. Este cunoscută sub numele de dna “Tudorița din Broșteni” (jud. Suceava). La ea vin oameni din toată țara pentru a se vindeca de felurite boli.

Căderea Părului - Rețetă

Căderea Părului – Rețetă

Dna Tudorița a fost înzestrată de Dumnezeu cu capacități bioenergetice speciale. Reușește să pună diagnosticul bolii prin intermediul reflexoterapiei (prin masaj). A studiat proprietățile medicinale ale plantelor, și este un foarte bun cunoscător al leacurilor naturiste. Cu ajutorul ceaiurilor, tincturilor și preparatelor alimentare, a vindecat numeroși oameni de boli grave.

Și-a descoperit vocația de terapeut după ce a reușit să așeze singură la loc articulațiile copiilor săi, când aceștia s-au accidentat. L-a vindecat inclusiv pe soțul ei, care s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar, cu un preparat pe bază de soc și untură de bursuc.

Mască de păr contra căderii părului

Ingrediente

• 10 gălbenușuri
• 10 g de lăptișor de matcă
• drojdie (cât o nucă)
• 100 g de miere

Preparare

Se amestecă toate ingredientele într-un bol, până la omogenizare. Înainte de aplicarea acestei măști, spălați părul cu infuzie din urzică și brusture (și eventual frunze de nuc). Plantele se amestecă în cantități egale. Se folosește 1 lingură amestec de plante la 1 litru de apă.

Aplicați apoi masca pe păr, și lăsați-o să acționeze 2 ore. La final, clătiți părul cu apă din abundență, pentru a îndepărta bine ingredientele. În apa de clătire se pot adăuga și câteva picături de gaz (de la farmacie).

Un alt remediu, recomandate de dna Tudorița Profir, împotriva căderii părului este acest amestec de tincturi:

• urzică
• brusture
• ardei iute
• mesteacăn
• muguri de mesteacăn
• leurdă

Tincturile se pot procura de la magazinele naturiste, sau se pot prepara în casă. Se amestecă toate aceste tincturi și se face un tratament intern. Se iau câte 10 picături pe zi.

Întrucât căderea părului este declanșată de multe ori de o problemă internă, precum lipsa unor vitamine, minerale sau alți nutrienți, se pot lua următoarele suplimente:

• ulei de pește
• magneziu cu D3
• calciu

Se ia câte 1 capsulă din fiecare pe zi. Nu toate odată, ci cu pauze de 2 ore între ele. Și gelul de aloe vera (procurat din farmacii) este indicat, câte 1 lingură, de 3 ori pe zi, după fiecare masă principală.

Tudorița Profir – adresă și date de contact pentru programare

Pe doamna Tudorița Profir o puteți găsiți la această adresă:

Strada Alecu Balș 10
Broșteni 727075
România

Pentru programare, se poate suna la acest număr de telefon: 0785 632 490.

Programul de lucru este doar marți și vineri, între orele 08:30-14:00.

______________________________________________________________________________________________________________

Sursă: „Rețete Pentru Viață – Tratamente Naturiste”, Tudorița Profir, Ed. Lidana

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.