Tratament cu BRUSTURE pentru CANCER și alte boli grave

Brusturele este o plantă medicinală foarte puternică. Rezultate bune se pot obține inclusiv în boala canceroasă și în alte boli grave, precum diabet, polipi intestinali, psoriazis sau hepatită.

Brusture - Remediu Pentru Cancer și Boli Grave

Brusture – Remediu Pentru Cancer și Boli Grave

Brusturele conține multe fibre alimentare, calciu, vitamine din complexul B, hormoni vegetali, potasiu, aminoacizi, antioxidanți polifenoli, inulină, acid palmitic, cofeic și stearic, uleiuri volatile și mucilagii.

Acidul cafeic combate radicalii liberi si previne formarea celulelor canceroase.

În ce constă tratamentul

Brusturele se administrează sub formă de pulbere, câte 4-8 g pe zi. Se face o cură de 45 de zile. Pe durata curei, se recomandă un regim alimentar lacto-vegetarian, care să excludă carnea și alimentele procesate. Hrana zilnică trebuie să fie vie, neprelucrată termic. Se vor consuma cât mai multe legume, fructe, cereale și semințe crude.

Pulberea de brusture se obține din rădăcinile și rizomii uscați ale plantei. Acestea se taie mărunt și se macină prin râșnița electrică de cafea. Pulberea obținută se cerne printr-o sită cu găuri mici, pentru a obține o pudră cât mai fină.

Pulberea de brusture se păstrează într-un borcănel de sticlă, închis bine cu capac. Se poate folosi cel mult 2 săptămâni, apoi se prepară o cantitate nouă. Cel mai bine este însă să preparați pulberea mai des, pentru a fi cât mai proaspătă și implicit mai bogată în principii active.

Brusturele se poate asocia și cu alte plante. De pildă, în cancerul de sân, brusturele se poate asocia cu ceai verde sau ceai negru, polen de albine, cătină și/sau propolis.

Rădăcina de brusture se recoltează toamna. Se dezgroapă tulpina subterană cu ajutorul unei cazmale. Aceasta se spală bine, și apoi se secționează pe lungime. Se lasă la uscat în strat subțire, într-un loc aerisit și lipsit de umiditate. Se depozitează în săculeți de hârtie.

Sursă: “Previne și Învinge Boala cu Plante Medicinale Imunitare și Adaptogene”

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

2 comentarii

  1. La câte parloage pline de brusturi si scaieti avem , vindecam întreaga planetă ! Nu știam dece România nu are nici un canceros ! Am aflat acum de la voi.

  2. SI EU AM CREZUT CA NU SUNT DAR DINTR-O DATA M-AM TREZIT CU CANCER ASA CA NU E BINE SA GLUMIM

Loading...

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.