Descoperire în premieră: ULEIUL de PEȘTE rezolvă problema CĂDERII PĂRULUI

Cercetătorii de la International Oceanic Association of Aquatics and Marine Life au descoperit în premieră că uleiurile de pește bogate în Omega-3 aplicate extern produc o revigorare a foliculilor de păr latenți, dând naștere unui păr bogat în câteva zile.

Ulei de Pește

Ulei de Pește

Rezultatele acestui studiu au fost prezentate în martie anul trecut (2014) într-o conferință de presă. Autorii experimentului spun că această descoperire remarcabilă ar putea schimba viața multor persoane care suferă de căderea părului ușoară sau severă.

Această metodă simplă pare să funcționeze atât la femei, cât și la bărbați, indiferent de cât de gravă este problema căderii părului. Aplicarea uleiului de pește a avut o rată de succes impresionantă de 85% în toate cazurile.

Unul din voluntarii care au participat la acestui studiu a încercat acest remediu și a obținut un succes neașteptat. Adam Folle avea o porțiune mare de chelie pe mijlocul capului. A folosit uleiul de pește o dată pe zi, frecând porțiunea pleșuvă. În 2 săptămâni, părul a început să crească din nou.

Cercetătorii spun că frecarea scalpului cu o bucată de carne pește proaspăt are cele mai bune efecte în stimularea creșterii și regenerării părului. Cu toate acestea, mirosul de pește reprezintă un mare inconvenient al acestei metode de tratament. Cu toate acestea, 2 porții de pește proaspăt pe săptămână ne poate oferi o cantitate suficientă de Omega-3. Sau se pot lua capsule cu ulei de pește. Vă prezentăm mai jos și o rețetă de mască utilă împotriva căderii părului.

REȚETĂ: mască de păr cu ulei de pește

Uleiul de pește trebuie să fie cât mai bogat în Omega-3. Verificați eticheta și asigurați-vă că produsul are un conținut de cel puțin 15% acizi grași Omega-3 și vitamine: A, D și E. Asigurați-vă de asemenea că produsul nu este expirat.

Ingrediente

• 2 linguri de ulei de pește
• 2 linguri de ulei de ricin
• 1-2 gălbenușuri de ou

Preparare

Încălziți uleiurile la foc mic (nu trebuie să fiarbă) și amestecați-le cu gălbenușurile, până obțineți o compoziție omogenă, ca o maioneză. Aplicați amestecul pe pielea capului, cu o bucată de vată, acoperind toată suprafața. Dacă aveți părul mai lung, măriți cantitatea ingredientelor, aplicând amestecul și pe păr, începând de la rădăcină până la vârfuri .

Acoperiți capul cu o folie de plastic și cu un prosop. Lăsați masca să acționeze 2 ore sau peste noapte (dacă aveți posibilitatea). Șamponați și clătiți cu apă curată sau cu o soluție din apă (3 părți) și oțet (1 parte).

Faceți acest tratament de 1-2 ori pe săptămână.

Uleiul de pește conține acizi grași esențiali Omega-3 care contribuie la buna funcționare a creierului, dar și la menținerea și repararea celulelor. Stimulează creșterea foliculilor de păr, reduc uscăciunea și descuamarea scalpului și inflamațiile care contribuie la căderea părului.

Acizii grași Omega-3 au un efect de lubrifiere a foliculilor de păr, dând părului mai multă elasticitate și strălucire.

Unele studii clinice au descoperit că lipsa de Omega-3 poate cauza opacizarea și uscarea părului, și implicit mătreață și mâncărimi ale scalpului.

Sursă: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/04/01/an-all-natural-hair-restoration-product-that-really-works.aspx

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


2 comentarii

  1. SI ULEIUL DE MASLINE ESTE BUN PENTRU A PREVENI CADEREA PARULUI VERIFICAT DE MINE !. SI AM SI EU O VARSTA ! SI NU CADE!!! MAI MULT DE 2-3 FIRE /ZI….

  2. Unde găsiți ulei de pește la litru , nu capsule .

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]