Câteva Produse Cu Care Poţi Slăbi Sănătos

Dacă tot a venit primăvara, atunci poate este momentul să începi o cură de detoxifiere rapidă şi sănătoasă. Există câteva băuturi care te pot ajuta în lupta pe care o ai cu kilogramele, dar şi în ideea de a avea un metabolism şi un stil de viaţă sănătos.

Această dietă ajută şi cu privire la retenţia de apă, aceste alimente putând fi folosite chiar şi la persoanele însărcinate, cu acordul unui doctor. După cum bine ştii, cele mai sănătoase alimente de pe piaţă sunt legumele şi, de asemeni, fructele, iar cel mai bun mod de a le consuma este prin a le mixa într-un blender.

suculde rodii

Unul dintre produsele pe care oamenii le evită, de obicei, din motive necunoscute, este sucul din salată verde. Poţi pune într-un blender salată verde, o conopidă şi câţiva morcovi, pentru a avea un băutură extrem de bogată în minerale şi vitamine. Ea se prepara după următoarea reţetă: o salată verde de dimensiuni mici, o jumătate de conopidă, 4 morcovi, o ceaşcă de fenicul mărunţit şi un măr mic. Astfel, folosind aceste ingrediente, vei avea la dispoziţie un cocktail de aproximativ 650 de grame.

Sucul de spanac este un alt produs care poate fi consumat în această dietă. Desigur, spanacul trebuie amestecat în blender cu alte fructe, pentru a avea întreaga cantitate de vitamine şi minerale necesare unei bune funcţionări a corpului. De asemeni, mixând următoarele alimente, vei obţine aproximativ o cantitate de 650 de ml de suc natural şi sănătos: o legătură medie de spanac, 2 mere mici şi 7 morcovi medii.

Sucul de fructe de pădure este, probabil, una dintre cele mai gustoase băuturi pe care le poţi consuma într-o dietă de slăbit. Cu cât un fruct este mai bogat în minerale şi vitamine, cu atât acesta este mai gustos. Aşadar, pentru a obţine o băutură sănătoasă şi, de asemeni, foarte gustoasă, pune într-un blender o treime de ceaşcă de afine, un sfert de ceaşcă de merişoare, 3 căpşuni, 2 mere verzi şi, totodată, 2 pere.

Sucul de citrice este unul ce oferă o cantatie mare de vitamina C, care este extrem de importantă pentru organism. Acesta ajută, de asemeni, la detoxifiere. El se prepară dintr-o portocală mică, 2 grapefruituri mari şi o jumătate de lămâie mică. Este recomandat ca această băutură să fie consumată dimineaţa, în locul micului dejun.

Sucul verde de grâu şi legume este recunoscut mai ales pentru proprietăţile anticancerigene pe care le are. Acesta este una dintre cele mai sănătoase băuturi care pot fi făcute la blender şi poate conţine 3 ceşti de varză, 3 ceşti de sfeclă, 3 morcovi, 3 broccoli mărunţiţi şi 2 ceşti de tulpini de ţelină. Combinând aceste alimente, vei putea obţine aproximativ 650 de ml de suc, o cantitate perfectă pentru o masă săţioasă şi sănătoasă.

Sucul de rodii este foarte bun pentru corp, deoarece are substanţe antioxidante. Combinând 2 rodii cu 5 ceşti de broccoli şi 4 frunze de varză, ai la dispoziţie aproximativ 500 de ml de băutură sănătoasă.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.