Cel mai eficient remediu pentru PIETRE și INFECȚII la rinichi și bilă

Ceaiul de pătrunjel este unul din cele mai populare și eficiente leacuri pentru eliminarea pietrelor la rinichi, confirmat de foarte mulți utilizatori.

Rețeta prezentată mai jos ajută nu numai la eliminarea nisipului și calculilor renali sau biliari, ci și la tratarea diferitelor boli infecțioase și bacterii care atacă organismul, dar și la creșterea nivelului de energie.

Pătrunjel Pentru Pietre la Rinichi

Pătrunjel Pentru Pietre la Rinichi

Remediu pentru pietre la rinichi sau bilă – rețetă

Preparatul recomandat are efecte diuretice, antiseptice și antiinflamatoare asupra tractului urinar. Acționează ca un spălător și dezinfectant pentru rinichi, vezica biliară și întregul sistem urinar. Poate distruge și bacteriile care cauzează infecții renale, vezicale sau urinare.

Ingrediente

• 250 ml de ulei de măsline
• 250 g de lămâi cu tot cu coajă
• 250 g de rădăcină de pătrunjel
• 250 g de miere
• 100 ml de oțet de mere

Preparare

Spălați lămâile cu puțin oțet de mere, pentru a le curăța de pesticide. Tăiați-le în bucăți mici și zdrobiți-le într-un robot sau blender.

Răzuiți rădăcina de pătrunjel cu un cuțit, apoi tăiați-o bucăți mici și puneți-o și pe aceasta în blender.

Adăugați mierea de albine, uleiul de măsline și oțetul de mere și mixați bine până când obțineți o masă omogenă. Păstrați remediul obținut într-un borcan de sticlă închis, la frigider.

Luați câte 1 lingură de preparat în fiecare dimineață, pe stomacul gol, și încă 1 lingură seara, înainte de culcare, până când terminați toată cantitatea.

Este foarte important ca pe durata acestei cure să se bea cât mai multe lichide. Dieta trebuie să cuprindă mai multe fructe și legume (preferabil consumate crude) și sucuri naturale. Eliminați toate preparatele de origine animală (carne, lactate).

Evitați zahărul rafinat, produsele fast-food, alcoolul, băuturile răcoritoare (de genul coca-cola) și laptele.

Sunt recomandate ceaiurile care conțin un amestec de plante diuretice: rădăcină de pătrunjel, mătase de porumb, strugurii ursului, coada calului, coajă de portocală, urzică și fructe de ienupăr.

Citeşte mai multe despre:

10 comentarii

  1. dar uleiul de masline nu l ati introdus in acest amestec

  2. Unde a-ti fost toti nutritionisti pana acum , vad ca le stiti pe toate .

  3. diabeticii au voie miere?

  4. Eu am scăpat de pietre la rinichi cu rădăcină de pătrunjel

  5. D-na Tery, reteta va rugam!

  6. Abia astept sa ajung acasa, , aici nu se gaseste

  7. o fi nu am stiut desi ca folosesc de cand m am nascut … f .bun ca si ingredient ..

  8. MA INDOIESC SAU MAI BINE ZIS EFECTUL ESTE NUMAI LA INGERAREA UNEI CANTITATI MARI TIMP IN CARE BOALA SE AGRAVEAZA EU AM FACUT FEL DE FEL DE RETETE PE BAZA DE PATRUNJEL SI NIMIC

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.