O companie a descoperit un remediu care poate reduce la maxim simptomele de RINITĂ ALERGICĂ

Milioane de oameni din lume care suferă de rinită alergică sunt nevoite să stea în casă din cauza concentrației mari de polen din aer în sezonul cald. Nutriționiștii au creat o rețetă care poate aduce o ameliorare semnificativă a simptomelor rinitei alergice: strănut, tuse, ochi roșii și rinoree (curgerea nasului).

Suc Anti-Alergii

Suc Anti-Alergii

Suc anti-alergii – rețetă

O companie din Londra susține că a descoperit un remediu delicios și sănătos care poate ușura simptomele neplăcute ale rinitei alergice. Vestea cea mai bună este că această băutură miraculoasă se poate prepara acasă.

Sucul conține o combinație de ingrediente cu o acțiune antihistaminică și antiinflamatoare, fiind un remediu alternativ la tratamentele convenționale prescrise de obicei, care dau efecte secundare. Este foarte bogat în Vitamina C, și a fost conceput special pentru a reduce la maxim răspunsul imun negativ al corpului.

Ingrediente

• 1 bucată de rădăcină de ghimbir cât degetul mare
• ½ lămâie
• 1 felie de ananas de 40 mm
• 1 măr
• 1 morcov

Amestecați ingredientele într-un robot, până obțineți un suc gros. Nutriționistul care a creat această rețetă – Adrianna Stoyanova, manager general al companiei General îi sfătuiește pe cei care suferă de alergii să bea acest suc în fiecare dimineață, în special în sezonul alergiilor la polen, din martie până în septembrie. Este bine ca aceștia să înceapă cura cu câteva săptămâni mai devreme. Dacă simptomele sunt foarte puternice, se poate bea încă un pahar de suc în plus în timpul zilei.

Acest suc ajută inclusiv la detoxifierea corpului, ameliorarea problemelor digestive, și la întărirea imunității. Se poate bea și pentru răceală sau gripă, întrucât simptomele de rinită sunt foarte asemănătoare acestora (nas înfundat, strănut, rinoree).

Citiți mai multe despre alergii:

Rinita Alergică – Simptome și Tratament Naturist

Rinita Non-Alergică – Simptome, Cauze și Tratamente Naturiste

Cum Scăpăm de Alergii Prin Metode Naturiste

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.