Leac străvechi din cenușă de stejar pentru reglarea tensiunii arteriale (rețetă)

Oamenii nu au avut întotdeauna acces la medicamentele sintetice pe care noi le utilizăm astăzi. Cei din vechime se tratau doar cu remedii din natură, iar alimentația lor era preponderent naturală. De aceea, nici organismul lor nu era predispus la atât de multe feluri de boli, cum este cazul societății actuale.

Leac din Cenușă de Stejar Pentru Hipertensiune Arterială

Leac din Cenușă de Stejar Pentru Hipertensiune Arterială

Hipertensiunea arterială este o afecțiune chinuitoare, de care bolnavii timpurilor străvechi scăpau cu ajutorul leacurilor din bătrâni, transmise din generație în generație. Leacurile mănăstirești păstrează aceeași amprentă a autenticității. Deși sunt adesea desconsiderate, cei care aleg să le folosească descoperă cu uimire că sunt încă extrem de eficiente.

Cenușă de stejar pentru hipertensiune:  rețetă

Cenușa de lemn de stejar este medicamentul naturii propus de vraci și călugări pentru tratarea hipertensiunii arteriale în mod natural. Majoritatea popoarelor lumii au utilizat cenușa de stejar ca tratament pentru diverse boli, dat fiind că acest copac este unul din cele mai răspândite pe glob. Acest leac din cenușă de stejar ajută atât la reglarea tensiunii oscilante, cât și la scăderea tensiunii arteriale mari.

Ingrediente

• 5 linguri de cenușă de stejar
• 1 litru de apă clocotită

Preparare

Se colectează câteva kilograme de scoarță de stejar foarte bine uscată, și se ard. După ce s-a răcit, se strâng 5 linguri din cenușa cea mai fină. Se pun la infuzat în într-un vas cu apa clocotită, și se lasă 24 de ore la loc răcoros, până când apa se limpezește. După această perioadă de decantare, se strecoară cu multă atenție apa de deasupra, folosind un tifon dublu. Cenușa trebuie să rămână nemișcată pe fundul vasului când se filtrează. Lichidul rezultat după strecurare se păstrează într-o sticlă brună, la loc rece.

Administrare

Se iau câte 3 linguri, de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale. Tratamentul durează o săptămână. După o pauză de 7 zile, se poate relua, încă o săptămână. Se poate urma această schemă de tratament din 2 în 2 luni, până la obținerea efectelor dorite.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

2 comentarii

  1. niste paducel, este mai ieftin

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.