Infecții cu STAFILOCOC AURIU: tipuri și tratament naturist

Stafilococii sunt agenți patogeni care produc foarte multe tipuri de infecții, locale sau generalizate. Stafilococul auriu este unul din cele mai răspândite specii de stafilococi. Numele provine de la culoarea sa galben-aurie. În mod normal, această bacterie se regăsește la om în la nivelul ombilicului (la nou-născuți) sau pe mucoasa nazală, atât la persoanele sănătoase, cât și la cei care lucrează în spitale, la bolnavii de diabet sau cu dializă.

Stafilococ Auriu - Tratament Naturist

Stafilococ Auriu – Tratament Naturist

Stafilococ auriu – tipuri

Atunci când se înmulțește, stafilococul auriu poate cauza diferite tipuri de infecții, în diferite zone ale corpului.

– Infecții respiratorii (otite, sinuzite, rinofaringite, bronșite, traheite, amigdalite, pneumonii, empiem)
– Toxiinfecții alimentare
– Infecții dermatologice (furunculul, foliculita, panarițiul, carbunculul, erizipelul, impetigo)
– Infecții ale oaselor și mușchilor (osteomielită, artrita septică, artrita reumatoidă, polimiozita)
– Infecții genito-urinare
– Sindromul pielii opărite (Ritter la nou-născuți, necroliza epidemică la vârstnici)
– Infecții generalizate (meningite, septicemii, endocardita stafilocociă)
– Sindromul șocului toxic
– Infecții ale valvelor inimii

Infecții cu stafilococul auriu: – tratament naturist

Din cauza rezistenței la antibiotice a stafilococului auriu, tot mai multe persoane caută un tratament naturist. Unul din cele mai bune soluții este uleiul esențial de oregano sălbatic. Acesta are proprietăți anti-stafilococice, antifungice, antibacteriene și antivirale.

Oregano sălbatic

Carvacrolul este substanța din uleiul de oregano care are capacitatea de a ucide orice fel de bacterii, virusuri și paraziți. Studiile realizate de mexicani au arătat că acesta este chiar mai eficient decât tinidazol, medicamentul clasic prescris împotriva giardiei. De asemenea, oamenii de știință britanici au descoperit că uleiul esențial de oregano sălbatic este mai bun decât 18 antibiotice sintetice în ceea ce privește distrugerea bacteriilor rezistente la tratamentul medicamentos.

Când cumpărați acest ulei, asigurați-vă că acesta conține o cantitate mare de carvacrol, și că este ulei esențial de oregano sălbatic, nu de grădină. Se poate procura de la magazinele naturiste.

[wcepe_products ids=’6918,5538′ button=’Cumpără aici’]

Uz intern

Atenție, pentru uz intern trebuie să folosiți doar uleiuri esențiale create special pentru uz intern. Trebuie să scrie pe ambalaj că este destinat administrării interne. Nu ingerați un ulei esențial care este doar pentru uz extern.

– Stafilococul auriu
– Giardia
– Candida
– E. coli
– Infecții urinare
– Infecții sinusale
– Infecții pulmonare
– Prostatită

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


8 comentarii

  1. Poate fi administrat si la copii? Daca da, de la ce varsta si in ce cantitate?

  2. La magazinele naturiste, aprox 79 Ron 15 ml

  3. Poate cineva sami spuna daca e indicat sa folosesc pt uz intren si extern ….amandoua deodata????
    Se poate administra si daca in acelasi timp se face tratament cu antibiotic ….pt furuncul????
    multumesc….urgent

  4. Eu am 14 ani si am stafilococ auriu in gat .Oare de la el ma doare foarte tare gatul ? Iau antibiotic amoksiklav si vit C cu echinaceea dar simt ca nu ma lasa durerea si febra fac de o luna tot 38-39 , am facut si analize dar sunt bune insa am slabit 7 kg intr-o luna de cand am stafilococ auriu . Niste mici sfaturi v-as cere , va rog , ca sa dispara durerea si febra fara sa iau tot algocalmin ca nu imi face bine ….

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.