Constipație, toxine, probleme digestive cronicizate – simptome și tratament naturist

Detoxifierea insuficientă a intestinului este una din cele mai comune cauze ale constipației, o afecțiune chinuitoare pentru foarte mulți oameni, inclusiv copii. Un mod simplu prin care ne putem da seama dacă suferim de probleme digestive este prin investigarea aspectului limbii.

Prune Uscate Constipație

Prune Uscate Constipație

Constipație, toxine:  simptome

Dacă dimineața, la trezire, observați depuneri pe limbă, însoțite de un miros neplăcut al gurii, acesta poate fi un semn care indică necesitatea unei detoxifieri. De asemenea, durerile de cap, amețeala, somnolența și balonarea frecventă sunt alte simptome cauzate de acumularea de toxine în exces.

Cum scapi de constipație și toxine:  tratament

Acest tratament ameliorează până la vindecare constipația, și ajută implicit la curățarea corpului de toxine.

Ingrediente

• 6 prune uscate
• 1 pahar cu apă (200 ml)
• 1 linguriță cu ulei de măsline
• 1 cană de ceai de mușețel
• 2 pere
• 1 cană de ceai de crușin

Administrare

Tratamentul se face 5 zile la rând astfel: în fiecare seară se pun prunele la înmuiat într-un bol cu apă (200 ml). Se acoperă, și se lasă până a doua zi. Dimineața, pe stomacul gol, se bea mai întâi apa în care au strat prunele, apoi se consumă și prunele. După circa 15 minute, se bea uleiul de măsline, și imediat ceaiul de mușețel. Acest tratament este menit să înlocuiască micul-dejun.

La prânz, se recomandă alimente sau mâncăruri bogate în fibre, iar la ora 16:00, un iaurt sau kefir. La cină se vor consuma cele 2 pere, iar înainte de culcare se bea ceaiul de crușin. Este un tratament sigur pentru tratarea constipației și detoxifierea organismului, fără efecte secundare.

Pentru a ajuta procesul de eliminare a toxinelor, este obligatoriu consumul de 2 litri de apă pe zi, sau suc de mere. Un organism plin de toxine nu va întârzia să aibă reacții adverse în urma detoxifierii. Astfel, la unele persoane pot să apară reacții neplăcute: dureri de stomac, dureri de ficat sau chiar amețeală și o stare de rău general. Transpirația, urina și scaunul vor căpăta de asemenea un miros neplăcut. De obicei, aceste simptome dispar complet în câteva zile, după eliminarea completă a toxinelor.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

1 comentariu

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.