Metastaze osoase: rețetă de unguent calmant pentru dureri

Persoanele care suferă de dureri pricinuite de metastazele osoase pot încerca această rețetă de unguent calmant. Este un leac străvechi, preluat de călugării români de la monahii greci.

Unguent Pentru Metastaze Osoase

Unguent Pentru Metastaze Osoase

Unguent calmant pentru metastaze osoase:  rețetă

Ingrediente

• 100 g de cafea verde (neprăjită, dar bine uscată)
• 100 g de lămâi
• 100 g de untură de porc
• 100 g de unt de casă (nesărat)
• 50 g de armurariu

Preparare

Untul trebuie scos din timp din frigider (cel puțin cu 1 oră înainte de prepararea rețetei), pentru a atinge temperatura camerei și pentru a fi mai ușor de manevrat. Untura și untul se frământă bine câteva minute, apoi se lasă 30 de minute, să se întrepătrundă.

Între timp, se stoarce sucul lămâilor. Se macină cafeaua și armurariul, folosind râșnița de cafea. În acest amestec se incorporează treptat sucul de lămâi, și se amestecă până la omogenizare. Se va obține o alifie fină. Mai departe, se adaugă și amestecul de untură și unt, și se omogenizează. Acum va rezulta un unguent bine legat, cu efecte calmante pentru durerile de oase. Unguentul se păstrează într-o cutie închisă cu capac, la frigider.

Utilizare

Cu alifia obținută se masează ușor zonele dureroase, de 3-4 ori pe zi, atâta timp cât este nevoie.

Cafeaua verde și armurariul se pot procura de la magazinele naturiste. Untul se poate face în casă, urmând această rețetă simplă. Atenție, untul nu trebuie să fie sărat. Untura de porc de asemenea trebuie să fie nesărată, naturală.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

2 comentarii

  1. CAFEA VERDE UNDE SE MAI POATE GASI?

  2. Eu stiam aceasta reteta plus 100 gr miere dar nu pt uns ci o lingura inainte de masa.reteta era cu 500gr de fiecare

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.