ELIXIR din ALOE VERA ȘI MIERE – Rețeta Faimoasă A Unui Călugăr Brazilian

Un călugăr din Brazilia, pe nume Romano Zago, actualmente profesor la Seminarul din Belen, a reușit să trateze foarte mulți bolnavi de cancer și alte afecțiuni grave cu ajutorul unui suc pe bază de aloe vera, încă din anii ’80.

Rețetă Elixir cu Aloe și Miere

Rețetă Elixir cu Aloe și Miere

Rețetă Elixir cu Aloe și Miere

Rețeta acestui elixir este mult mai veche, ea aparținând indienilor care exploatau planta aloe vera pentru tratarea celor mai grele boli, inclusiv a cancerului. Romano Zago a fost cel care a readus în atenția publicului modern acest suc, în urma propriilor sale experimente. El a scris de altfel și două cărți în care descrie pe larg efectele terapeutice ale acestei licori tămăduitoare.

Rețeta este foarte simplă, dar cu proprietăți terapeutice senzaționale: detoxifiante, imunostimulatoare, anti-cancerigene și de tonice generale.

INGREDIENTE

• 350 g de aloe vera
• 350 de miere de albine
• 3 linguri de țuică naturală, coniac, vodcă sau whisky

PREPARARE

Planta de aloe vera folosită la această rețetă trebuie să fie matură de 3-5 ani, și să fie crescută într-un mediu natural. Se folosesc frunzele de aloe vera de jos, cele mai mature. Acestea se curăță de spini și se șterg bine de praf. Se taie mărunt și se pun într-un blender sau robot împreună cu mierea și alcoolul. Se pulsează 2-3 minute, până când obținem o pastă vâscoasă verzuie, care se păstrează mai apoi într-un borcan de sticlă închis ermetic, la frigider. Se mai lasă 2-3 zile în frigider. Înainte de consum, recipientul se agită bine.

ADMINISTRARE

Se ia câte 1 lingură de preparat, de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă. Tratamentul durează 10 zile, pentru întărirea imunității sau tratarea unor boli cronice. Se repetă analizele, și dacă nu au ieșit bine, se mai face o cură de 10 zile cu acest preparat, până la vindecare.

Acest elixir este un puternic detoxifiant, și de aceea poate fi administrat de oricine, preventiv, o dată pe an.

> Efecte

Aloe Vera este fără doar și poate o plantă vindecătoare, cu o istorie bogată în medicina antică. Are o compoziție chimică extrem de interesantă: aminoacizi, vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe cu proprietăți antibiotice, antivirale, antiinflamatoare și anticancer.

– Curăță tot organismul
– Crește imunitatea
– Ajută la prevenirea și vindecarea cancerului
– Boli de piele
– Ulcer
– Hepatita B, C
– Reumatism
– Artrită

Atenție! Bolnavii de cancer și alte afecțiuni grave nu trebuie să întrerupă tratamentul prescris de medic odată cu începerea sau finalizarea acestui tratament naturist. Acesta este un tratament naturist adjuvant, care nu a fost încă validat științific.

Efecte adverse

Datorită proprietăților detoxifiante puternice, este posibil să apară anumite alergii sau abcese la nivelul pielii, semn că organismul se curăță.

> Regimul alimentar

Pe durata curei cu aloe vera nu se consumă produse lactate, deoarece acestea pot reduce eficiența tratamentului. La fel, bolnavii de cancer trebuie să adopte un regim alimentar curat, vegetal, fără multă carne, fără produse rafinate (zahăr, făină albă), fără produse din comerț cu îndulcitori și coloranți artificiali.

Regimul pentru un bolnav de cancer trebuie să includă mai multe legume și plante: broccoli, ghimbir, fasole, usturoi, ceapă, spirulină, germeni încolțiți, sau fructe și sucuri naturale.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

8 comentarii

  1. multumim ,insa unde gasim aloe vera?

  2. La vera ricetta di Padre Romano Zago é: mezzo chilo di miele d’ape (miele biologico) , 40-50 ml(circa 6 cucchiai) di alcool distillato (Grappa,(tuica), Cognac, Whisky, ecc), 350 grammi di Foglie di Aloe ARBORESCENS. Togliere le spine dai bordi delle foglie e la polvere, utilizzando uno straccio asciutto o una spugna.Tagliare a pezzi le foglie(senza togliere la buccia) e metterle nel frullatore assieme al miele e al distillato prescelto. Frullare bene e il preparato è pronto per il consumo. Non filtrare né cuocere .Il frullato ottenuto deve essere messo in frigorifero in un barattolo scuro, ben chiuso. Prendere un cucchiaio da tavola 20 o 30 minuti prima dei pasti principali( 3 volte al di) . Agitare bene prima dell’uso.”QUESTA RICETTA MIRACOLOSA é VERAMENTE LA LUNGA MANO DELLA PROVVIDENZA PER LE PERSONE SENZA PIù SPERANZA”_

  3. Se gaseste la florarii sau in piete.Eu am cumparat o planta din piata,are un an si jumatate…o tin in casa pana peste 3 ani si apoi pot prepara.Are pui,cine vrea ii dau.

  4. Indienii ,călugării, nu aveau robot de bucătărie!

  5. Eu am facut aloe, frunza lata cu miere si apa la frigider si bei cand ti-e sete. Intareste sistemul imunitar.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.