Noduli la Sân, Tumori, Cancer, Afecțiuni ale Ovarelor – TRATAMENTE NATURISTE DE MARIA TREBEN

În cărțile vindecătoarei austriece Maria Treben găsim foarte multe mărturii din partea unor femei care s-au tămăduit de bolile lor în urma tratamentelor recomandate. Rețetele de mai jos au dat roade în cazul nodulilor la sân, tumorilor la sân (cancer mamar), anexitei și cancer genital.

Tratamente Naturiste Noduli la Sân, Cancer

Tratamente Naturiste Noduli la Sân, Cancer

UZ INTERN

I. Amestec de ceaiuri

Acesta este cel mai bun ceai pentru cancer și alte afecțiuni grave, datorită proprietăților sale detoxifiante și regeneratoare.

Are efecte benefice inclusiv în cazul nodulilor la sân. Se amestecă următoarele plante, în cantitățile sugerate:

• Gălbenele (300 de grame)
• Urzică (100 de grame)
• Coada-șoricelului (100 de grame)

Se ia 1 linguriță cu vârf din acest amestec de plante, și se pune la infuzat cu 1 cană de apă clocotită. Se strecoară și se bea cu înghițituri mici. Se pot bea până la 6-8 căni de ceai pe zi. Pe parcursul zilei, ceaiul se poate păstra într-un termos.

II. Mic bitter suedez

Împreună cu ceaiul de mai sus, se iau zilnic câte 3 linguri de bitter suedez. O lingură de bitter suedez se diluează într-o jumătate de cană de ceai, care se bea în două reprize: una cu 30 de minute înainte de masă, alta după masă.

UZ EXTERN

I. Comprese cu coada-calului

Femeile care experimentează dureri, pot adăuga la ceaiul de mai sus un tratament extern cu comprese de coada-calului. Se pun 2 mâini pline cu coada-calului într-o sită suspendată deasupra unei oale cu apă care fierbe. Aburul fierbinte va încălzi plantele, rezultând un fel de decoct sec. Acesta se toarnă pe o bucată de pânză curată, și se aplică pe sânul afectat (sau pe zona genitală în cazul cancerului). Compresa se fixează cu o fașă încălzită și se lasă peste noapte (sau câteva ore în timpul zilei).

II. Comprese cu bitter suedez

Se unge pieptul (sau zona genitală) cu un strat generos de cremă de gălbenele, apoi se aplică compresele cu bitter suedez. Se umezește o bucată de vată de mărime potrivită cu bitter, și se așează drept compresă pe locul afectat de nodul. Deasupra compresei se mai aplică un strat de vată uscată, pentru păstrarea căldurii, apoi o bucată de folie de plastic, pentru protejarea îmbrăcăminții. Compresa se fixează la final cu o pânză groasă. Se poate ține 2-4 ore, sau peste noapte.

III. Alifie de gălbenele

Nodulul, sau orice tumoră la sân (neoperată încă) se poate unge zilnic cu alifie de gălbenele. Se masează ambii sâni și zona din jurul lor, cu mișcări circulare și blânde. Procedeul se face de mai multe ori pe zi. Alifia se aplică în strat subțire, pentru a intra bine în piele.

În cazul în care ați suferit deja o intervenție chirurgicală, alifia se aplică pe toată suprafața cicatricei. Este recomandat să preparați alifia în casă:

Se pun 250 g de untură curată de porc la încălzit într-o tigaie. Când s-a încins, se adaugă 2 mâini pline de frunze, flori și tulpini de gălbenele. Se lasă să facă spumă, se amestecă bine și se ia tigaia de pe foc. Se acoperă și se lasă la răcit peste noapte.

A doua zi, se pune tigaia din nou pe foc mic și se încălzește ușor. Preparatul se strecoară apoi. Resturile de plantă se storc și ele bine. Alifia de gălbenele astfel obținută se pune în recipiente cu capac. Alifia se întinde în strat gros pe o bucată de pânză curată, care se va înfășura în jurul zonei afectate de varice. Fașa se schimbă zilnic. Resturile de plante se pot folosi ca și cataplasme, aplicate direct pe sân.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Loading...
loading...

4 comentarii

  1. MULTUMESC PTR POSTARI!!!!O NOAPTE FRUMOASA!!!PUPICEI

  2. e f bun eu consum galbenele si e bun la stomac

  3. Foarte bune toate retetele,dar cel mai important e sa te duci periodic la control!

  4. Foarte benefice tratamentele aceste ; am si eu cartea d-nei Maria Treben

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.