Sinuzită, Infecții ale Sinusurilor, Bronșită – Tratament Eficient cu Ulei de Scorțișoară, Cimbru și Usturoi

Unul din cele mai “moderne” și totodată eficiente remedii naturiste pentru sinuzită este cel pe bază de 3 uleiuri: ulei de scorțișoară, ulei de cimbru și ulei de usturoi. Acest mix fabulos are proprietăți antiseptice și antibiotice naturale, și poate fi utilizat cu succes inclusiv pentru bronșită, infecția urechii medii sau răceală, gripă și alte infecții ale aparatului respirator.

 Sinuzită, infecții ale sinusurilor, dureri de ureche
Sinuzită, Infecții ale Sinusurilor, Bronșită – Tratament Eficient cu Ulei de Scorțișoară, Cimbru și Usturoi

Sinuzită, Infecții ale Sinusurilor, Bronșită – Tratament Eficient cu Ulei de Scorțișoară, Cimbru și Usturoi

Acest remediu este foarte bun pentru infecții ale sinusurilor sau dureri de ureche cauzate de răceli. Antibioticele orale nu funcționează în toate cazurile de infecții sinusale.În plus, consumul excesiv de antibiotice, sau pe termen lung, poate afecta sistemul digestiv.

Aceste uleiuri esențiale au proprietăți antibiotice naturale care distrug microbii și omoară bacteriile care cauzează infecția, fără să pătrundă în fluxul de sânge.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi câte 3-5 picături din fiecare ulei într-un pic de apă, într-un vas pe foc. Lasă focul la mic pentru ca amestecul să se încălzească.

Apleacă capul deasupra vasului, acoperă-te cu un prosop, închide ochii și inspiră profund pe nas aburul cald. Inhalația trebuie să dureze 3-5 minute.

Se fac până la 3-5 astfel de inhalații pe zi, timp de cel puțin o săptămână, sau până când simptomele infecției dispar. După dispariția simptomelor, se recomandă continuarea tratamentului cel puțin o dată pe săptămână, pentru a evita recidivarea infecției.

 Bronșită

Amestecă 30 de picături de ulei esențial de scorțișoară cu 30 de picături de ulei esențial de cimbru, 30 de picături de ulei esențial de usturoi și 60 ml de ulei de migdale. Aplică soluția pe piept și sub nas ori de câte ori simți că se apropie o bronșită. Este un leac foarte bune și la îndemână. Se poate purta într-o sticluță în geantă și utiliza la nevoie.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.