Reumatism – Remedii Minune

1. Rețetă Ceai Pentru Rinichi Contra Reumatismului
Reumatism – 2 Rețete-Minune

Reumatism – 2 Rețete-Minune

Indiferent de tipul de reumatism de care suferiți, rețeta de ceai de mai jos dă roade bune, întrucât ajută la eliminarea excesului de acid uric care determină formarea cristalelor care provoacă durerile.

Ceaiul se bea zilnic, timp de 3 săptămâni. Amestecul de plante de mai sus ajunge pentru toată durata tratamentului cu ceai.

INGREDIENTE

Coada-calului (15 g)
Urzică (10 g)
Troscot (8 g)
Sunătoare (5 g)

Se combină toate plantele, apoi se ia cu vârfurile degetelor o priză de amestec și se opărește cu o cană de apă clocotită. După 10 minute de infuzare, se strecoară și peste plantele rămase în urma opăririi, se mai adaugă 2 căni de apă clocotită. Se mai lasă 10 minute, se strecoară, și ceaiul obținut se amestecă apoi cu primul ceai.

Această procedură este menită să extragă maximul de principii active din plante, întrucât acestea nu trebuie fierte.

Se bea câte ½ cană de ceai dimineața, la amiază și seara, înainte de culcare. Acest tratament se face 3 săptămâni, iar după o pauză o lună pauză, se poate relua. Ceai de salvie

2. Tratament cu Oțet de Mere și Miere

Într-o cană, se amestecă 2 lingurițe de oțet de mere cu 2 lingurițe de miere de albine. Se completează cu apă plată sau de izvor, și se bea pe stomacul gol. Se beau 3-4 astfel de căni pe zi. Este un tratament de durată, care ajută la curățarea arterelor de grăsimi, scade tensiune arterială și reglează ritmul inimii, previne infarctul, depunerile de calciu și infecțiile și stimulează funcția tuturor organelor interne.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

3 comentarii

  1. Cel mai bun tratament este cel Naturist nu Farmaceutic deoarece medicamentele sunt făcute doar sa aline durerea si sa îmbolnăvească alt Organ mai documentativa ce spun cercetătorii ….!!!!!

  2. Dania Badea via Facebook

    Multumim. Nu cred ca e cineva care nu are dureri.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.