Scapă de răceală și gripă în 2 pași

Acest remediu pentru răceală și gripă are două etape, și se poate urma acasă. Cei care l-au încercat spun că poate să amelioreze simptomele în decursul a 12-14 ore și să reducă semnificativ durata răcelii, permițându-i corpului să funcționeze în proporție de 90% normal în timpul bolii.

Scapă de Răceală și Gripă în 2 Pași – Apă Oxigenată și Zinc

Scapă de Răceală și Gripă în 2 Pași – Apă Oxigenată și Zinc

Pasul 1 – Apă oxigenată în ureche

Cel mai important este ca acest remediu să se încerce de îndată ce simțim primele semne ale unei răceli sau gripe. Se stă cu capul pe o parte, și se toarnă 1 linguriță de apă oxigenată de 3% (peroxid de hidrogen) în ureche, folosind o pipetă. Capul se ține pe o parte până când soluția termină de bolborosit, apoi se scurge urechea și se șterge cu un șervețel. Se repetă procedeul cu cealaltă ureche, în același mod. Acest tratament se repetă 4-6 ore mai târziu.

Deși nu există o explicație concretă despre modul în care această soluție lucrează, foarte multe persoane confirmă beneficiile aproape miraculoase și imediate ale acestui tratament.

Pasul 2 – O tabletă cu zinc

Fie înainte, fie imediat după turnarea apei oxigenate în urechi (primul pas), se ia o pastilă de 50 mg de zinc. Acest mineral trebuie luat de 3 ori pe zi: la micul dejun, la prânz și la cină, câte 50 mg de fiecare dată.

Luând zinc la începutul și în timpul răcelii, simptomele încep să se diminueze și să-și piardă din intensitate și durată. Tratamentul cu zinc trebuie oprit imediat ce boala a trecut și ne simțim deja mai bine. Doze mari de zinc pe termen lung pot produce efecte secundare.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

loading...
Loading...

1 comentariu

  1. Zincul este necesar si pentru persoanele ce sufera de acnee. S-a demonstrat o corelare intre nivelul de zinc scazut din organism si aparitia acestei afectiuni cutanate. Asadar, oricine sufera de acnee, poate incerca sa ia suplimente cu zinc, si sa astepte rezultate..

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.