Argila Algo – mod de administrare

Argila Algo, argila galbenă sau „argila Bocan”, cum mai este denumită, este o minune a pământului.

Studiile științifice au demonstrat că efectul său terapeutic se datorează conținutului bogate de minerale și microelemente care se adaptează foarte ușor organismului uman, dar și a încărcăturii energetice și vibraționale, stocate în moleculele și memoria argilei.

De aceea s-a spus despre argilă că este un produs inteligent al naturii.

Argila Algo Vindecă Orice Boală - Administrare, Preț

Argila Algo Vindecă Orice Boală – Administrare, Preț

Argila Algo – în ce boli ajută

Argila Algo este un tip de argilă pură, nemodificată structural, care păstrează toate aceste însușiri în mod intact.

O cură cu argilă Algo îmbunătățește toate procesele vitale din corp, redă energia, îmbunătățește tonusul psihic și emoțional și curăță tot corpul.

A și fost numită pe bună dreptate un panaceu uimitor.

S-au obținut numeroase vindecări cu argilă Algă, și există foarte mulți utilizatori care s-au tratat cu succes de boli cu ajutorul acestui produs natural.

• Boli digestive și hepatice

Argila Algo este un foarte bun neutralizant al acidului gastric și un cicatrizant pentru leziunile stomacului, și de aceea este recomandată ca tratament pentru:

– constipație, diaree, dizinterie
– ulcer gastro-duodenal
– gastrită cronică
– colită, enterocolită, rectocolită
– melene
– polipi intestinali
– infecții cu Helicobacter pylori
– parazitoze intestinale
– hemoroizi
– pancreatită cronică
– toxiinfecții alimentare
– hepatite
– ciroză hepatică

• Noduli la tiroidă, afecțiuni ale tiroidei, noduli la sân

Cercetătorii au descoperit că argila Algo are efecte benefice de reglare inclusiv a glandei tiroide. Este recomandă în ambele cazuri cunoscute de hipertiroidie sau hipotiroidie.

Este de altfel un leac miraculos pentru bolile tiroidei care nu necesită o intervenție chirurgicală.

Se vor face cure de 2-3 luni cu argilă intern, plus cataplasme cu argilă aplicate extern, pe zona tiroidei pentru regresia nodulilor tiroidieni sau mamari.

• Boli de rinichi, calculi renali

Argila este un pământ viu care curăță depunerile de nisip de la nivelul rinichilor și vezicii urinare, și poate dizolva, mărunți și elimina inclusiv pietrele.

Argila detoxifică rinichii și împiedică depunerile de calculi renali.

Se poate urma și o cură de întreținere cu argilă, pentru prevenirea formării de pietre la rinichi sau la bilă.

Argila Algo poate trata inclusiv insuficiența renală, prostatita și Escheria coli, bacteria care produce infecții urinare.

• Diabet zaharat de tip 2

Se recomandă o cură cu argilă de 3 săptămâni, pentru scăderea glicemiei.

• Tulburări ale sistemului nervos

Argila revigorează întregul organism cu ajutorul mineralelor pe care le conține, și redă pofta de viață.

Este ideală pentru tratarea și prevenirea anemiei, stresului, migrenelor, depresiei, insomniei, spasmofiliei sau afecțiunilor psihice cauzate de un deficit de minerale.

• Reumatism, gută

După 2 săptămâni de tratament, argila reduce durerile reumatice și articulare, precum și cele de gută, datorită efectelor antiinflamator și detoxifiante.

Se pot aplica și cataplasme cu argilă pentru ameliorarea durerilor articulare și îmbunătățirea circulației periferice.

• Ulcer varicos

Se aplică în acest caz cataplasme cu argilă pe locul afectat, timp de 3 săptămâni.

Argila ajută la cicatrizarea rapidă a rănilor. Se poate urma și un tratament intern cu argilă în paralel.

• Cancer

Cura cu argilă și-a dovedit eficiența mai ales în tratarea cancerului. Este un adjuvant minunat pentru terapiile oncologice clasice.

Argila ajută la îmbunătățirea calității de viață a bolnavului de cancer și o ameliorare a stării sale generale.

Datorită proprietăților detoxifiante, se recomandă cura cu argilă mai ales în perioada de citostatice, radioterapie sau alte tratamente anti-tumorale convenționale.

Detoxifiant general

Argila atrage metalele grele din corp care pot provoca boli, și elimină în mod natural. Prima dată când ajunge în corp, argila curăță rinichii.

Apar transpirații, tulburări urinare și transpirație urât-mirositoare, semne ale eliminării toxinelor.

Cura cu argilă Algo – administrare

O cură de bază cu argilă Algo durează 3 săptămâni, timp în care se bea apă argiloasă tulbure, de 3 ori pe zi.

Apoi se mai poate face o cură de întreținere de câte 10 zile pe lună, timp de 5 luni consecutiv. Se pune de seara o linguriță de argilă într-un pahar de sticlă de 150 ml și se lasă până dimineața.

Înainte de a bea preparatul, se amestecă cu o lingură de lemn și se bea repede, tulbure, cu 30 de minute înainte de masă.

Micul-dejun se va lua după jumătate de oră. Procedeul se repetă de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale.

> Argila Algo la copii

Argila nu are efecte secundare, și de aceea este recomandată tuturor vârstelor.

De la o lună în sus, copiilor li se poate administra argilă în cantități înjumătățite, adică o jumătate de linguriță de argilă, de 3 ori pe zi, conform aceleași metode de preparare ca și la adulți.

> Argila Algo – Preț

Argila Algo se poate găsi la magazinele naturiste de oriunde, la un preț estimativ de 55 de lei, un pachet de 2 kg. Această cantitate este doza suficientă pentru o cură de 3 săptămâni și cura de întreținere de 5 luni.

Argila Algo se poate comanda și online, de pe site-ul oficial

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


7 comentarii

  1. cu asta chiar ai exagerat……… 🙂

  2. Buna ziua ! Dragii mei in anul 2003 am avut balonari si dureri ingrozitoare, timp de 6 luni. Chiar daca amtinut regim si tratament medicamentos tot nu-mi trecea. Era vorba de o gastro-duodenita . Am luat arigila o luna si timp de 4-5 ani nu am mai avut probleme cu stomacul. Apoi au inceput iar problemele. De data aceasta arsuri groaznice, fara dureri au balonari. Am inceput pe 27 mai cura cu argila de algo ( roz deschis la culoare) deja efectele se simt !!!!!! arsurile sau diminuat , am zile cand ma simt foarte bine si simt ca intreg organismul se pune pe picioare.
    Va dau un sfat ! Nu conteaza culoarea ! Nu conteaza gustul ! Ci efectele pozitive asupra organismului. Voi merge inainte cu aceasta cura vindecatoare. Va urez sanatate !

  3. Articolul pare totusi o reclama mai mult sau mai putin mascata.
    Expresia cu cercetatorii e interesanta dar nu se spune care cercetatori,unde si cand , nu sunt prezentate cifre,procente,care a fost lorul testat,lotul martor etc
    In concluzie cred ca se pune sub semnul intrebarii credibilitatea acestui site..
    Pacat

  4. buna ziua. cu multi ani in urma, am fost diagnosticat cu helycobacter pylori. nu am facut nici un tratament medicamentos, in schimb, am aflat fin Formula AS de argila Algo. nu mai retin cate saptamani am consumato dar, la urmatoarele analize, nu a mai aparut helycobacter. am scapat si de arsurile la stomac. nu fac nici un fel de reclama. cine vrea, crede. cine nu, nu.

  5. Eu o consum de un an de zile. Dupa 2 luni m.am vindecat de gastrita cronica. 150g de argila bauta zilnic. Ptr mine este aur curat. Dupa toate tratamentele incercate nici un rezultat. O recomand cu toata increderea.
    Nu facem nici o reclama. Ptr mine Argila Algo a facut minuni. Sanatate va doresc!!!!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.